DOLAR 32,5402 0.26%
EURO 34,9815 0.51%
ALTIN 2.443,300,21
BITCOIN 2058597-0,21%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
AK PARTİ ADAY TANITIM TOPLANTISI

AK PARTİ ADAY TANITIM TOPLANTISI

ABONE OL
Şubat 3, 2024 18:10
AK PARTİ ADAY TANITIM TOPLANTISI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memduh Büyükkılıç: çok değerli hemşerilerim bugüne kadar bizlere vermiş olduğunuz desteği, sizlerin güvenine hem teşekkür ediyor hemde layık olma yönünde irade gösterdiğimizi buradan paylaşmak istiyorum. Kayseri olarak Türkiye’de dünya’da söz ettiren emeği geçen bakanlarımıza, milletvekillerimize, teşkilatlarımıza, gençnlerimize, kadın kollarımıza her birine ayrı ayrı teşekkür ederim.
Rehavet yok daha çok çalışmak var bir oy demiycez her oy önemli diycez herkesten oy istiyecez bugüne kadar hangi siyasi partiye oy vermiş olursa olsun kayserili hemşerilerim sizleri sesleniyorum ben sizleri ayrıştırmadım şimdide diyorumki ustalık döneminde hep beraber kayserimizi ilçeleri tekrar imar edelim ihya edelim daha iyi noktaya taşıyalım bunun için bize güç verin destek verin dua edin ve tabiki çalışalım hep beraber inşallah oylarınıza gücümüzü arttırın diye dua ve temennilerini paylaşmak istiyorum. Halkımızın ve teşkilatlarımızın sevgisiyle bu yük yüklendiyse çekmeyide mevlam inşallah sizler vasıtasıyla hep beraber nasip edecektir. Her birinize sevgiler saygılar sunuyorum.
Tabiki milletvekillerimiz dedik ama hulusi paşam medari iftarımız gururumuz komutanımız beraber seçim çalışmalarında keyifle çalıştığım değerli dostumuz sizede ayrıca saygılarımızı sunuyorum Ayşe Böhüler hanfendi burda yok ama onada sevgilerimi saygılarımı sunuyorum haseki bakanım yükü ağır Allahü teala yar ve yardımcısı olsun şuanda deprem bölgesinde Allah birdaha o günleri göstermesin onun için dirençli şehirler diyoruz onun için şehirleerimizi yarıştırarak geleceğe hazırlıyoruz ben her birinizi saygı ve sevgi ile tekrar selamlıyor bağrıma basıyorum.
Baki Ersoy: adalet ve kalkınma partimizin çok kıymetli genel başkan vekili Mustafa Elitaş ömrünü devletimize ve milletimize hizmet etmekle vakf etmiş büyük komutan çok kıymetli büyüğüm Hulusi Akar beyfendi yine şehrimize 21 yıl milletvekil olarak hizmet etmiş önceki dönem enerji bakanımız kıymetli hemşerim sayın Taner Yıldız beyfendi yine geçmişten kayserimizde milletvekilliği yapmış TBMM başkanlığı yapmış çok kıymetli Sadık Yakut beyfendi birlikte görev yapmaktan onur duyduğum çok kıymetli milletvekili arkadaşlarım ağabeylerim kardeşlerim çok kıymetli milliyetçi hareket partimizin il başkanı Seyit Demreden beyfendi adalet ve kalkınma partimizin başkanı Fatih Üzüm beyfendi hareketimizin yükünü omuzlayan çok kıymetli ilçe başkanlarımız il ocak başkanım ilçe ocak başkanlarım kadın kolları il başkanı ve ilçe başkanlarımız çok kıymetli muhtarlarım burada armızda görüyorum STK temsilcilerimiz genç bozkurtlar ak gençlik uzak yakın demeden salonumuzu dolduran çok kıymetli hanımefendiler beyfendiler hoş geldiniz şeref verdiniz.
çok kıymetli hemşerilerim bugün burada Allah nasip ederse 16 ilçemiz olmak üzere bir büyük şehrimizde 17 belediyemizin başkan adaylarımızı tanıtacaz benim bu salondan anladığım şudur cumhur ittifakı kayseride salonlara sığmaz inanın biz bunu kayseri cumhuriyet meydanında yapsak meydanlarada sığmazdık dolayısıyla cumhur ittifakı olarak Allah nasip ederse biz kayseride ankaraya ve türkiyeye bir mesaj vereceğiz diyceğizki kayseri bizim kalemizdir biz kalemizi sağlam tutuyoruz diyeceğiz kıymetli hemşerilerim bizde 15 temmuz 2016 hain darbe girişiminden sonra ki o günlerde ben MHP il başkanıydım Fatih Üzüm başkanımında dediği gibi bir cumhur ittifakı doğdu kendiliğinden doğdu ve bu ittifakla birlikte Allah nasip etti güzel işlerin altına imza attık.
Ne diyorlar kıymetli hemşerilerim bu PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP’liler kürdilleri diyorlar ülkemizin güvenlik güçlerine ülkemizin askerine polisine işgalci diyorlar kıymetli hemşerilerim çıkıyorlar kürdistan diyorlar çıkıyorlar apo ifadelerini kullanıyolar başka ne söylüyolar terörist demirtaşı övücü sözler söylüyolar bizde onların yüzüne baka baka şunu söylüyoruz hayali kürdistan olanın sonu kabristan olur diyoruz.
Hulusi Akar: bizi bacaklarımızdan çekiyolar ceketlerimizden çekiyolar bizi engellemek için bi taraftan covid’le uğraştık ciddi enerji kaybettik diğer taraftan tarihin en büyük depremiyle karşılaştık binlerce insanımızı kaybettik o yaraları sarmak için uğraşıyoruz Allah şehitlerimize vefat edenlerimize gani gani rahmet eylesin diğer taraftanda PKK’lı ve YPG’li köpeklerle piçlerle bizi durdurmaya çalışıyorlar durduramayacaksınız arkanızda kim olursa olsun peşinizde kim olusa olsun durduramıyacaksınız ölürsek şehit kalırsak gazi sonuna kadar gideceğiz. Allahın izniyle bu teröristleri kazdıkları barınaklara sığınaklara korunaklara gömmeden bize rahat yok.
14 mayıs’ta 28 mayıs’ta arkadaşlarım gerçekten kayseri olarak bizler milletvekili arkadaşlarımızla belediye başkanları arkadaşlarımızla ilçe belediye başkanları önemli bir imtihan verdik ve çok şükür bu başarılı oldu fakat biraz önce arkadaşlarımızında söylediği gibi herhangi bi rehavet yok hayat mücadele hanımefendiler hayat mücadele durmak yok kapıları çalıp evlere gireceğiz eve girmek marifet değil gönüllere girreceğiz yapılanları anlatacağız Cumhurbaşkanımız ne yaptı bakanlarımız ne yapıyor belediye başkanımız memduh bey neler yaptı neler yapıyor bunları anlatmak suretiyle mutlaka halkımızın demokratik ortam içinde şeffaf biçimde oylar toplıycaz bunun için çalışacağız gayret göstericez.
Mustafa Elitaş: bakın değerli arkadaşlarım çok değerli kardeşlerim 28 nisan tarihinde hükümet görevinin dışına çıkıp milleti dizayn etmeye çalışan demokrasiye balans ayarı vermeye çalışanlara o gün iktidarıyla bilrikte yapamazsın dedim. İşte o gün 15 temmuz günü 2016 tarihinde bir cuma gecesi türkiyeye darbe yapmaya kalkanlara o 27 nisan tarihindeki milletin seçtiği liderin seçtiği iktidarın kendisinin önündeki kendisine yapılan hareketleri durdurmaya çalışanlara benim irademi koruyacak benim temsilcilerim var dedim ve 15 temmuz günü sabahlara kadar tanklara göğüsünü siper etti.
Kayseri için hazırız diyerek sözlerini bitirdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.