DOLAR 32,3072 -0.1%
EURO 34,8471 0.07%
ALTIN 2.414,080,87
BITCOIN 2056998-1,24%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
Aile Akademisi ve Anne Akademis

Aile Akademisi ve Anne Akademis

ABONE OL
Kasım 7, 2022 10:13
Aile Akademisi ve Anne Akademis
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KAYMEK’in Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi tarafından düzenlenen ve yedincisi 5 Kasım Cumartesi günü başlayan Mutlu Evlilik Akademisi’nin çalışmalarını değerlendirdi. Başkan Büyükkılıç, ayrıca merkezin yoğun ilgi gören Aile Akademisi ve Anne Akademisi’nin çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

Yerel yönetim hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel alanda imza attığı hizmetlerle adından söz ettiren Kayseri Büyükşehir Belediyesi, örneklik teşkil eden çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş.’nin (KAYMEK) Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi’nin aileye yönelik çalışmaları ili ilgili açıklamalarda bulundu. Merkezin vatandaşlardan yoğun ilgi gören Mutlu Evlilik Akademisi, Aile Akademisi ve Anne Akademisi hakkında bilgiler aktaran Başkan Büyükkılıç, “Belediyecilikte altyapı hizmetleri önemli bunlar bizim olmazsa olmazımız ama bütün bunların yanında sosyal ve kültürel alanda yapmamız gereken çok iş olduğu kanaati elbette kabul edilebilecek gerçektir” dedi.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.