DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21651460,22%
Kayseri
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş başkanlığına aday olmayacak

Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş başkanlığına aday olmayacak

ABONE OL
Kasım 7, 2023 17:28
Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş başkanlığına aday olmayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, seçimlerde aday olmayacağını açıkladı.Ahmet Nur Çebi: TFF ile mücadele edeceksek, ben de varım!dedi

Başkan Ahmet Nur Çebi, Tüpraş Stadyumu’nda düzenlediği basın toplantısında Kulübün gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.Çebi’nin açıklamaları şöyle:

“Yaklaşık 12 yıl önce bu kulübe ikinci başkan olarak geldim. Feda dönemiydi. Ne zorluklar yaşadığımızı herkes hatırlıyor. 7 yıl ikinci başkanlık ve futbol şube başkanlığı yaptım. Bir yandan mali sorunlarla boğuşurken bir yandan iki şampiyonluk kazandık ve Avrupa’da namağlup gruptan çıkma başarısı gösterdik.

Bir yıl ara verdikten sonra başkanlığa talip oldum. Yüzde 68 oyla başkanlığa layık görüldüm. Göreve gelince yine aynı şeylerle karşılaştık. Hacizlerle uğraştık. Başlattığımız Bırakmam Seni kampanyasıyla camia bize enerji verdi. Kampanyamıza destek olan herkese teşekkür ediyorum. Gelirlerimiz temlikliydi. Göreve geldiğimizde beş gün içinde 20 milyon avroyla kulübün önünü açtık. Ardından bankalarla yeniden yapılandırmaya gitmek için görüştük. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bu süreçteki destekleri için teşekkür ederim.

Pandemi döneminde herkes evinde otururken, kulübe gelir gelmezken bir şekilde yönettik ve dört kupayı müzemize getirdik.

Bugün sıkıntılı bir dönemdeyiz. Bu süreç yıpratıcı oldu. Bu saatten sonra camianın huzura, birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.