DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Af yasası 2020 son dakika gelişmesi!

Af yasası 2020 son dakika gelişmesi!

Binlerce tutuklu ve tutuklu yakını merakla af yasası çıkmasını beklerken AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan'dan af yasası hakkında flaş bir açıklama geldi. Özkan yaptığı açıklamada, "Şu anda yapmakta olduğumuz infaz düzenlemesi, hem bugüne kadar işlenmiş hüküm, infaz aşamasına geçilmiş ve yargılama aşamasında bütün suçları kapsamaktadır" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 06:01
Af yasası 2020 son dakika gelişmesi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Binlerce kişinin gözü Meclis'te gündeme gelecek olan af yasasına çevirilirken AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan'dan çok önemli bir açıklama geldi.

YARGILAMADAKİ TÜM SUÇLARI KAPSAYACAK

 

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan yaptığı açıklamada af yasasının şuanda olan bütün suçları kapsayacağını dile getirdi.

AK PARTİ'DEN FLAŞ AÇIKLAMA

Af yasası 2020 son dakika gelişmesinde AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, “Şu anda yapmakta olduğumuz infaz düzenlemesi, hem bugüne kadar işlenmiş hüküm, infaz aşamasına geçilmiş ve yargılama aşamasında bütün suçları kapsamaktadır hem de bundan sonra işlenecek olan Allah korusun tabi ki arzu etmeyiz suçlara da uygulanacak bir müessese getiriyoruz.Milletimizin, 82 milyonun vicdanında karşılık bularak bir müessese olarak getiriyoruz. Asla bir af müessesi değildir, kesinlikle. Çünkü şu anda yapmakta olduğumuz infaz düzenlemesi hem bugüne kadar işlenmiş hüküm, infaz aşamasına geçilmiş ve yargılama aşamasında bütün suçları kapsamaktadır.” ifadelerini kullando.

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.