DOLAR 32,4971 0.02%
EURO 34,8503 -0.37%
ALTIN 2.450,640,60
BITCOIN 20873100,76%
Kayseri
27°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Adıyaman’ımızı El Birliğiyle Hak Ettiği Yere Getirelim”

Adıyaman’ımızı El Birliğiyle Hak Ettiği Yere Getirelim”

AGAD Başkanı İbrahim Aslan ve yönetim kurulu üyelerinin ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunduğu Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, tek gayelerinin Adıyaman’ı hak ettiği hizmetlere kavuşturmak olduğunu söyledi.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:43
Adıyaman’ımızı El Birliğiyle Hak Ettiği Yere Getirelim”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart seçimlerinde AdıyamanBelediye Başkanlığı görevine seçilen Dr. Süleyman Kılınç’ı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Adıyaman Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Kılınç’a yeni görevinde başarılar dileyen AGAD Başkanı Aslan, Adıyaman basını olarak şehrin gelişmesi için yapılacak olan her çalışmaya tüm imkanlarıyladestek vereceklerini söyledi.

“31 Mart’ta gerçekleşen seçimlerde Adıyaman Belediye Başkanlığı görevine seçilen Süleyman Kılınç başkanımıza cemiyet olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz” diyerek başladığı konuşmasında Adıyaman’ın temel sorunlarına da dikkat çeken AGAD Başkanı Aslan şöyle devam etti: “Adıyaman her zaman iktidar partisinin yanında olup, ciddi destekler vermiş bir ildir. 31 Mart seçimlerinde de yine ülke genelinde AK Parti’ye destek veren ilk 4 ilden birisi olan Adıyaman’ın iktidar partisinden ve sayın başkanımızdan beklentileri oldukça fazladır. Bakanımızın bu işin üstesinden başarıyla geleceğinden şüphemiz yoktur. Biz de elimizden gelen desteği vererek, el birliğiyle Adıyaman’ımızın kalkınmasına katkı sunacağız.”

ANCAK KOLEKTİF BİR BİLİNÇLE HAREKET EDERSEK BAŞARILI OLABİLİRİZ”

AGAD Başkanı İbrahim Aslan’a ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç iseyaptığı konuşmada, Adıyaman’a hak ettiği hizmetleri kazandıracaklarını söyleyerek, “Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız İbrahim Aslan’a ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza hem ziyaretlerinden, hem de verdikleri samimi destekten dolayı teşekkür ediyorum. Biz bu yola, ‘gelin bu memleketi birlikte yönetelim’ diyerek çıktık. Sivil toplum örgütlerimizle, meslek örgütlerimizle, işadamlarımızla, basınımızla ve ilimizin âkil insanlarıyla birlikte memleketimizi hep beraber yönetmeye talip olduk ve halkımızın da teveccühü ile bu kutsal göreve seçildik. İlimizin çok ciddi sorunları olduğunu biliyoruz. En büyük sorunumuzun da işsizlik olduğunun farkındayız. Bunun haricinde belediyecilik anlamında da altyapı, kentsel dönüşüm, yeşil alan, katı atık ve kültür merkezi gibi birçok eksiğimiz bulunuyor, bunu da çok iyi biliyor ve çözüm için seçildiğimiz günden itibaren gayretle çalışıyoruz. Temel sorunlarımızın çözümü için birçok noktada proje çalışmalarımızı tamamladık. Belki biraz zaman alacak ama sonunda Bakanlıklarımızın da destekleriyle bu projeler bir birhayata geçirilecek inşallah. Ancak bu noktada şunu açıkça belirtmem gerekiyor ki;globalleşen dünyada tek kişinin her şeyi başarma gibi bir şansı yoktur. Ancak kolektif bir bilinçle, kolektif bir akılla, hep beraber, herkesin kazanacağı formüller üreterek başarılı olabiliriz.Bunun için de tüm duyarlı vatandaşlarımızı,Adıyaman sevdalısı hemşerilerimi, memleketimizin sorunlarını hep birlikte çözmeye davet ediyorum. Çünkü artık klasik belediyecilik anlayışı geride kaldı. Hedefimiz hizmet sektörüyle birlikte, gönül sektörünü de geliştirmek. Bu konuda basınımıza da ciddi görevler düşüyor.İnşallah hep beraber bunu başaracağız” diye konuştu.

“ZENGİNLİKLERİMİZİ GÜN YÜZÜNE ÇIKARMA ZAMANI GELDİ”

Adıyaman’ın çok önemli zenginliklere sahip bir il olduğuna da dikkat çeken Başkan Kılınç, sözlerini şöyle tamamladı:“Bizim bu zenginliklerimizi gün yüzüne çıkarmamız lazım. Şanlıurfa’nın bir Göbeklitepe’si var. Henüz görmedim ancak söylendiği kadarıyla bizim Nemrut Dağı’mızın yanında hiçbir özelliği yok. Buna rağmen Ankarayadaİstanbul gibi kentlere gittiğimizde her tarafta reklamını ve tanıtımını görebiliyoruz. Kaldı ki bizim sadece Nemrut Dağımız da yok. Müthiş bir Perre Antik Kentimiz var. Yine müthiş bir Eski Kahta Kalemiz var. Arsemia’mız, inanç turizmimiz var. Onlarca önemli değere ev sahipliği yapan Adıyaman’ımızda bu değerlerimize sahip çıkmamızın zamanı geldi artık. Bunun için de Adıyaman Belediyesi olarakelimizi taşın altına ilk biz koyduk. İlimizi ziyaret eden yerli ve yabancı turistleri şehir merkezine çekecek bir proje üzerinde çalışan arkadaşlarımız,Oturakçı Pazarının restore edilmesi için hazırladıkları projeyi tamamladı. Biz de bu projenin detaylarını ilk olarak Oturakçı Pazarı esnafımızla paylaştık. İnşallah en kısa süre içerisinde bu projemizi hayata geçirebilirsek, retorasyon çalışması devam eden Tuz Hanı’yla birlikte bu alanı turistler için oldukça cazip bir mekan haline getiririz. Eğer hep birlikte mücadele edersek bu ve benzeri projelerin sayısı artar ve Adıyaman hak ettiği noktalara daha çabuk ulaşır. Bu vesileyle ziyaretlerinden dolayı Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ve yönetim kurulu üyelerine tekrar teşekkür ediyorum.”

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.