DOLAR 32,3856 -0.17%
EURO 34,7845 0.1%
ALTIN 2.435,63-0,11
BITCOIN 2040562-1,19%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Adıyaman’da Sorunlar Ortak Akılla Çözülüyor

Şehirle ilgili kararların ortak akılla alınmasına büyük hassasiyet gösteren ve bunun için sık sık halkla bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, bu kez Sıratut Mahallesi esnafını ziyaret etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adıyaman’ın gelişimine halkın da katkıda bulunması amacıyla pandemi sürecinden önce her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, fırsat buldukça ziyaretlerine koronavirüs tedbirleri çerçevesinde devam ediyor.

Son olarak Sıratut Mahallesi sakinlerini ve esnafını ziyaret eden Başkan Kılınç, sosyal mesafe ve maske takma kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirdiği ziyaretlerde mahalle sakinlerinin Adıyaman ile ilgili talep ve önerilerini dinledi.

Gerçekleştirdiği ziyaret sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Kılınç, “Her fırsatta halkımızla bir araya gelip, şehrimizle ilgili istişarelerde bulunuyoruz. Yaptığımız bu ziyaretlerde, ortak akılla yönettiğimiz şehrimizde belediyemiz tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veriyoruz. Allah’ın izniyle bundan sonra da halkımızla birlikte şehrimizi en iyi şekilde yönetmeye devam edeceğiz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.