DOLAR 32,3090 -0.55%
EURO 34,7510 -0.3%
ALTIN 2.415,15-0,30
BITCOIN 1852886-4,22%
Kayseri
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

ADAYLAR, YÜKSEK MORALLE ÇALIŞIYORLAR

Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen özel yetenek sınavları hazırlık kurslarında 1. dönem çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Performans grafiği her geçen gün yükselen polis, bekçi ve geleceğin spor insanları, yüksek moralle çalışmalarını sürdürüyorlar.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 17:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulları (BESYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Bekçilik Sınavı’na katılacak gençlere nitelikli şartlarda hazırlanma fırsatı sunan Şehitkamil Belediyesi, adayların performans grafiğini, gerçekleştirilen ‘sporda performans testleri’ ile yakından takip ediyor.

Sınavlara özgü parkur, kuvvet, sürat, dayanıklılık gibi çalışmaların yanı sıra eğitim programında adayların morallerini yükseltecek sosyal etkinliklerde pandemi kuralları çerçevesinde yer veriliyor. Atatürk Kültür ve Spor Merkezi, Gazikent Stadyumu ve Dülük Tabiat Parkı’nda yer alan Gençlik Kampı ve Doğa Sporları Merkezi’nde sürdürülen hazırlıklarında geleceğin polis, bekçi ve geleceğin spor insanları yoğun çaba sarf ediyorlar.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.