DOLAR 32,3819 -0.33%
EURO 34,7544 -0.22%
ALTIN 2.397,51-1,02
BITCOIN %
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
Adana, Başkan İlmek’i bağrına bastı

Adana, Başkan İlmek’i bağrına bastı

ABONE OL
Mart 8, 2024 12:13
Adana, Başkan İlmek’i bağrına bastı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İncesu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İlmek, ilçe başkanları, Kızılörenliler Dernek Başkanı ile yaptığı Adana ziyaretinde hemşerileri ile buluştu. Kent girişinde konvoyla karşılanan Başkan İlmek’ i Adana’ya yaşayan hemşerileri bağrına bastı
İncesu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncesu Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa İlmek, seçim çalışmaları kapsamında Adana’da yaşayan Kızılörenlileri ziyaret etti. Kent girişinde konvoylarla karşılanan İlmek’e AK Parti İncesu İlçe Başkanı Mehmet Koç, MHP İlçe Başkanı Seçkin Kızılışık, Kayseri Kızılörenliler Dernek Başkanı Nihat Özükanar, Adana Kızılörenliler Dernek Başkanı Cengiz Ünaldı ve dernek üyeleri eşlik etti. Kentte farklı sektörlerde hizmet gösteren Kızılörenli iş insanlarını iş yerlerinde ziyaret eden İlmek, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan İlmek, Geri Dönüşüm Tesislerinde de incelemelerde bulunan Başkan İlmek, çalışmalarla ilgili not aldı.
Ziyaretler kapsamında uzun yıllar Adana’da faaliyet gösteren Tekstil üzerinde birçok fabrikaya sahip Kızılörenli Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölge Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütçü’yü de iş yerinde ziyaret eden Başkan Mustafa İlmek günün anısına ve İncesu’ya katkılarından dolayı Başkan Sütçü’ye Teşekkür Plaketi sundu.
Başkan İlmek’in Adana’da son ziyaret adresi Adana Kızılörenliler Derneği oldu. 2019-2024 yılları arasındaki faaliyetlerini duyuran Başkan İlmek yaptığı konuşmada “ Sizler ekmek kaygısı ile geldiğiniz Adana’da yer yurt tuttunuz. Burada insanlara ekmek veriyorsunuz. Allah sizlerden razı olsun. 2019’da sizlerin desteği ile Belediye Başkanı seçildim. 5 yıldır eliminden geldiği kadarı ile İncesumuza hizmet ettim. Bizler görevde olduğumuz süre içerisinde insanlarımızın gönlüne dokunduk. Köylümüz yıllarca ötekileştirildi. Sosyal ve Gönül Belediyeciliği sağlamaya çalıştık. Kızılören mahallemizi kısa zaman içerisinde yaptığımız çalışma ile doğalgaza kavuşturduk. Bunun için Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ederim. Kızılören’de doğalgaz çalışması yapılırken 100 bin metrekare parke bozuldu. Bizler bozulan parkemizin yüzde 85-90 oranını tamir ettik. Ayrıca 65 bin metrekare parke yaptık. Doğalgaz’ın ardından sıcak asfaltı yaptık. Modern aydınlatma sistemi yaptık. 2024-2029 yılları arasında da 29 proje hazırladık. İlçemizi kalkındırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, Adana Kızılörenliler Dernek Başkanı Cengiz Ünaldı’ya, Kızılörenliler Dernek Başkanı Cengiz Ünaldı’da İncesu’ya hizmetlerinden Başkan İlmek’e plaket sundu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.