DOLAR 32,4672 -0.07%
EURO 34,7143 -0.75%
ALTIN 2.435,880,00
BITCOIN 2065642-0,09%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Açıklama Geldi: Öğretmenlere Yüksek Lisans Geliyor

Açıklama Geldi: Öğretmenlere Yüksek Lisans Geliyor

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Safran öğretmenler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Safran açıklamalarında öğretmenlere yönelik gelecek olan yüksek lisans eğitimi hakkında bilgilendirme yaptı.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:49
Açıklama Geldi: Öğretmenlere Yüksek Lisans Geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Safran öğretmenlere yüksek lisans hakkında bir bilgilendirme yaptı ve safran Öğretmenlerle ilgili yüksek lisans çalışması olduğunu bildirdi.

Hürriyet Gazetesine açıklamalarda bulunan Safran, böyle bir çalışma olduğunu ancak öğretmenleri rahatsız etmeden yapılacağını zoraki bir uygulama olmadığını ve kariyere bağlı olarak yapılacağını ifade etti. 

Bakan Yardımcısı Safran açıklamasının devamında öğretmenlerin mesleki motivasyonlarını ve gelişimlerini sağlamaları konusunda onları rahatsız etmeden, tedirgin etmeden gönüllülük esasına göre motive edip mesleki gelişimlerini sağlamayı düşündüklerini sözlerine ekledi.

Kamu Personeli

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.