DOLAR 32,5467 0.27%
EURO 34,9576 0.51%
ALTIN 2.432,79-0,22
BITCOIN 2058361-0,36%
Kayseri
25°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
9 ilimizde daha şehir giriş çıkış kısıtlaması kaldırıldı!

9 ilimizde daha şehir giriş çıkış kısıtlaması kaldırıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün 15.15'de düzenlemiş olduğu kabine toplantısı sonrasında kritik açıklamalarda bulundu. 16, 17, 18 ve 19 Mayıs'ta sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağını duyuran Erdoğan, 9 ilimizde de şehirler arası giriş çıkış yasağının kaldırılacağını ifade etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 07:07
9 ilimizde daha şehir giriş çıkış kısıtlaması kaldırıldı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Koronavirüs salgını sebebiyle 30 büyükşehir ve Zonguldak ilinde uygulanan giriş çıkış yasağı geçtiğimiz hafta 7 il için sona erdirilmişti. Erdoğan, bugün yapmış olduğu açıklamasında 7 ilden sonra 9 ilimizde de kısıtlamanın kaldırılacağını ifade etti.

CUMHURBAŞKANI AÇIKLADI

Konuyla ilgili canlı yayında açıklama yapan Erdoğan, 9 ilde kaldırılan seyahat kısıtlamasına ilişkin şu açıklamayı kaydetti:

“9 ilimiz için daha şehirlerarası giriş çıkış sınırlandırılmasını sona erdiriyoruz. Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Tekirdağ illerimizdir”

9 İLDE GİRİŞ ÇIKIŞ SINIRLAMASI KALDIRILDI

9 ilde şehir giriş çıkış yasağının kaldırıldığını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, yasağın sona erdiği illeri şu şekilde sıraladı:

  • Adana
  • Diyarbakır
  • Mardin
  • Trabzon
  • Ordu
  • Denizli
  • Kahramanmaraş
  • Tekirdağ
  • Şanlıurfa

GİRİŞ ÇIKIŞ KISITLAMASI HANGİ İLLERDE DEVAM EDİYOR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seyahat kısıtlamasına ilişkin yağmış olduğu açıklamalardan sonra hangi illerde seyahat kısıtlamasının devam ettiği merak konusu oldu. Uygulanmaya başladığı ilk dönemde 30 büyükşehir ve Zonguldak ilinde yasak başlamıştı. Geçtiğimiz hafta 7 ilde kaldırılan yasak sonrasında, seyahat yasağının uygulandığı şehir sayısı 24'e düşmüştü. Bugün de kabine toplantısı sonrasında 9 ildeki kısıtlamanın kaldırıldığı ifade edildi. Şu anda 15 ilde seyahat kısıtlaması uygulanmaya devam edecek. Giriş çıkış kısıtlamasının devam ettiği iller şu şekilde:

Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.