DOLAR 32,4119 -0.08%
EURO 34,6567 -0.51%
ALTIN 2.391,28-1,78
BITCOIN 1964288-3,72%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

20:06

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
 7’NCİ MUTLU EVLİLİK AKADEMİSİ

 7’NCİ MUTLU EVLİLİK AKADEMİSİ

ABONE OL
Kasım 11, 2022 11:01
 7’NCİ MUTLU EVLİLİK AKADEMİSİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini yürüten Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş.’nin (KAYMEK) Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezince 7’ncisi düzenlenen ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören Mutlu Evlilik Akademisi ilk hafta eğitimlerini tamamladı. Eğitimlere katılan vatandaşlar, akademiyi çok faydalı bulduklarını belirterek, Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Büyükkılıç’a teşekkürlerini iletti.

Belediyecilik hizmetlerini etkin bir şekilde Kayserililere ulaştırmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın sosyal ve kültürel etkinliklerde aileyi ilk sıraya koyan hizmet anlayışı doğrultusunda aile kurumunun en sağlıklı şekilde kurulmasına katkı sunmayı amaçlayan Mutlu Evlilik Akademisi’nin 7’ncisini gerçekleştirdi.

Toplumun temel yapı taşı olarak bilinen aile kurumunun bilinçli ve sağlam temeller üzerine kurulması yönünde, evlenecek çiftlere ve evlilik hayali kuran bireylere destek sağlayan ve 7’ncisi 5 Kasım Cumartesi günü başlayan Mutlu Evlilik Akademisi’nde birinci hafta geride kaldı.

Mutlu Evlilik Akademisi’nin ilk haftasında Dr. Zekeriya Temircan, ‘Kendini Tanıma Becerileri’ ve ‘Hayat Arkadaşımı Nasıl Seçebilirim’ konularında konferans verdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.