DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
Kayseri
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

7 kaleli tek şehir

Kozan Belediyesi ve Kent Konseyinden Çocuklara Kitap ve Boyama seti

ABONE OL
Eylül 24, 2022 18:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kozan Kaymakamlığı, Kozan Belediyesi ve Kozan Kent Konseyi’nin işbirliğinde 7 kaleli tek şehir konumunda ki Kozan ve Adana’nın tarihi dokuları boyama kitabı ile öğrencilerle buluştu.

Kozan Kaymakamlığı, Kozan Kent Konseyi ve Kozan Belediyesi işbirliği ile 7 kaleli tek şehir konumunda olan ve Efes’in 5 katı büyüklüğündeki tarihi Anavarza’ya da ev sahipliği yapan ilçeyi gelecek nesillere en iyi şekilde anlatmak için tarihi doku boyama kitaplarına yansıtıldı.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, ilçe jandarma komutanı Nuh Anacık, İlçe emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak, Kozan Kent Konseyi Başkanı Derya Tüfekli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez ve ilçe yöneticileri Kozan’da Akdam köyünde Akdam İlköğretim okulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Kaymakam Şafak Gürçam öğrencilere Adana ve Kozan’ın tarihi dokularını anlatarak öğrencilerin boyamasını istedi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan öğrencilere Kozan’ın tarihi dokularını gezi sözü verirken Kozan ve Adana’nın kültürel mirasına gençlerin sahip çıkacağını ifade etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.