DOLAR 32,4176 0.15%
EURO 34,8749 -0.01%
ALTIN 2.401,040,23
BITCOIN 19344683,14%
Kayseri
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

485 PERSONEL ALINACAK

İŞKUR 485 büro memur alım ilanı yayımlandı! KPSS şartı yok Büro memuru olarak çalışmak isteyenler için Türkiye genelinde İŞKUR üzerinden toplamda 485 büro memur alım ilanı yayımlandığı görüldü. Büro memur alım ilanına başvuru yapmak isteyenler için detaylar haberimizde... KPSS şartı olmadan büro memur alım ilanları İŞKUR üzerinden yayımlandı. İŞKUR büro memur alım ilanlarına başvuru yapacak adaylarda aranacak başvuru şartları da detaylı bir şekilde açıklandı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İŞKUR 485 büro memur alım ilanı yayımlandı! KPSS şartı yok Büro memuru olarak çalışmak isteyenler için Türkiye genelinde İŞKUR üzerinden toplamda 485 büro memur alım ilanı yayımlandığı görüldü. Büro memur alım ilanına başvuru yapmak isteyenler için detaylar haberimizde… KPSS şartı olmadan büro memur alım ilanları İŞKUR üzerinden yayımlandı. İŞKUR büro memur alım ilanlarına başvuru yapacak adaylarda aranacak başvuru şartları da detaylı bir şekilde açıklandı. Büro memur alım ilanına İŞKUR üzerinden başvuru yapmak isteyen adayların en kısa sürede başvurularını yapmaları gerektiği bildirildi. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanan personel alım ilanında adayların en az lise mezunu olması gerektiği, erkek adayların ise askerlikle ilişiği olmaması gerektiği belirtildiği görüldü. KAMUPERSONELİ.NET İŞKUR BÜRO MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER? İŞKUR büro memur alım ilanına başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru şartları şöyle: – Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

 

kamu personeli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.