DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20694821,45%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
3’üncü Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu tanıtım toplantısı yayınlandı

3’üncü Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu tanıtım toplantısı yayınlandı

ABONE OL
Eylül 19, 2023 12:37
3’üncü Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu tanıtım toplantısı yayınlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu sene Mimarsinan temalı yapılacak olan 3’üncüsü düzenlenecek Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu tanıtım toplantısı yapıldı.
Geçen sene 15 ülkeden sporcunun katıldığı yarı maraton bu sene Mimarsinan teması ile yapılacak. Üçüncü Yarı Maraton tanıtım toplantısı Mimarsinan Parkında yapıldı. Törene Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri AK Parti Milletvekilleri Murat Cahit Cıngı ve Satın Bayar Özsoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Spor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Elcuman, Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş ve davetliler katıldı. Törende sporculara ve görevlilere verilecek olan tişörtlerle kupalar tanıtıldı. Daha sonra konuşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Uluslararası Yarı Maraton insanların aileleri ile katılabildiği güzel bir etkinlik tadında. Ben de oğlum ile katılmıştım ve çok güzel zaman geçirmiştik. Uluslararası yapılan bu etkinliğe Mimarsinan adının verilmesi de ayrı bir güzellik” diye konuştu.
VALİ GÖKMEN ÇİÇEK: MİMARSİNANSIZ KAYSERI, KAYSERİSİZ MİMARSİNAN DÜŞÜNÜLEMEZ
Vali Gökmen Çiçek açıklamasının devamında, “Kayserisiz Mimarsinan, Mimarsinansız Kayseri düşünülemez. Nasıl ki Mevlana denince Konya akıllara geliyorsa Mimarsinan deyince akıllara Kayseri’yi getirtmeliyiz” ben şimdiden emek veren herkese teşekkür ediyor bütün vatandaşlarımızı pazar günü oraya davet ediyorum” dedi.
MEMDUH BÜYÜKKILIÇ: KAYSERİ SPOR ALANINDA GELİŞİYOR
Daha sonra konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “İlkini Kültepe, ikincisi Erciyes olan Yarı Maraton temamızın pazar günü yapılacak olan üçüncüsü de Mimarsinan temalı olacak. Kayseri spor alanında gelişiyor, güzelleşiyor. Hafta sonu Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yaptık. Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde 6 saha bitti iki saha da bitmek üzere. Kayseri her anlamda olduğu gibi spor alanında da gelişiyor” diye belirtti. Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ise, “ Spor şehri olarak ilk Olimpiyat kotasını atletizm dalında almaya yakınız. Satın valimizin desteği ile Kayseri’yi sporcu şehri yapma konusunda elimizden geleni yapıyoruz” dedi. Kayseri Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş da Yarı Maraton hakkında teknik bilgileri paylaştı. Tören organizasyona destek verenlere plaket verilmesinin ardından sona erdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.