KAYSERİ(1HA)- Kayseri Atletizm İl Temsilciliği tarafından ‘Cumhuriyetimizin 100’üncü Yıl Dönümü’ etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Koşusu yarışları düzenlendi.
Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm İl Temsilciliği tarafından ‘Cumhuriyetimizin 100’üncü Yıl Dönümü’ etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Koşusu yarışları düzenlendi. Esentepe Atletizm Pistinde gerçekleştirilen yarışlara 6 kategoriden 400’den fazla sporcu katıldı. Yarışlar hakkında açıklama yapan Kayseri Atletizm İl Temsilcisi Kemal Koyuncu, “Rekor katılım ile 29 Ekim Cumhuriyet Koşusu’nu gerçekleştirdik. Burada dereceye giren sporcular Ankara’da yapılacak olan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu’nda Kayseri’yi temsil edecek” dedi.
GÜNDEM
2 gün önceGÜNDEM
2 gün önceGÜNDEM
2 gün önceSPOR
3 gün öncePOLİTİKA
3 gün önceGÜNDEM
6 gün önceASAYİŞ
9 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.