DOLAR 32,3050 -0.57%
EURO 34,7880 -0.35%
ALTIN 2.411,75-0,44
BITCOIN 1861414-3,97%
Kayseri
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

21 Konut şirketinin tasfiyesi BDDK da

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak şartları sağlamayan 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 00:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak şartları sağlamayan 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. BDDK'nın yaptığı denetimler sonucu intibak taleplerinin reddi ve tasfiyelerine karar verilen tasarruf finansman şirketlerinin listesi, Resmi Gazete'nin bugünkü mükerrer sayısında yayımlandı. Kurul, intibak şartlarını sağlamayan 21 şirketin tasfiyesine karar kıldı. Tasfiye edilen şirketlerin tam listesi; İktisatevim Gayrimenkul AŞ Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama San. Tic. AŞ Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon AŞ Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San. ve Tic. AŞ Birikimevim Gayrimenkul Organizasyon AŞ Finalevim Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon AŞ Yaşamevim Gayrimenkul AŞ HH Aydın Yatırım Holding AŞ İhtiyaçevim Gayrimenkul Oto. İlet. Org. Paz. San. ve Tic. AŞ Varlıkevim Gayrimenkul AŞ 11İkizlerevim Yatırım Gayrimenkul AŞ Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret AŞ Gerçekevim Gayrimenkul Oto. İlet. Org. Paz. San. ve Tic. AŞ Değer Tasarruf Gayrimenkul AŞ Önceevim Gayrimenkul Oto. Paz. San. Tic. AŞ Morevim Tasarruf Gayrimenkul Oto. Ener. Org. Ve Paz. Tic. AŞ Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv ve Tic. AŞ Gelecek Tasarruf Gayrimenkul Oto. Ve Org. AŞ Birlikbirikim Gayrimenkul Org. İlet. Oto. Paz. San. Ve Tic. AŞ Tasarruf Organizasyon ve Gayrimenkul Paz. AŞ

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.