DOLAR 32,3039 -0.45%
EURO 34,7154 -0.12%
ALTIN 2.435,62-0,11
BITCOIN %
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

2021 MEMUR ALIMI

2021 Memur alım ilanları peş peşe yayımlandı! 28 Kamu kurumu KPSS'li KPSS'siz personel alım yapacak! 2021 Memur alımı bekleyenler için 28 Kamu kurumu tarafından KPSS'li KPSS'siz memur alım ilanı yayımlandı. Memur alım ilanında adaylarda aranan başvuru şartları ve başvuru tarihi açıklandı. Memur alım ilanı detayları haberimizde...

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1 Ocak 2021 memur alım ilanı 28 Kamu kurumu tarafından peş peşe yayımlandı. Kamu personel alım ilanlarına başvuru yapmak isteyenler için adaylarda aranan başvuru şartları açıklandı. Kamu personel olarak görev yapmak isteyen adaylar için yayımlanan memur alım ilanlarına başvuru tarihleri duyuruldu.

28 KAMU KURUMU KPSS’Lİ KPSS’SİZ MEMUR ALACAK

28 Kamu kurumu tarafından yayımlanan memur alım ilanlarının bazıların KPSS şartı aranırken bazılarında KPSS şartı aranmadığı aktarıldı.2021 memur alım ilanı yayımlayan kamu kurumları personel alım ilanları şöyle:

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI MEMUR ALIMI

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından merkez teşkilatında (ANKARA) görevlendirilmek amacıyla personel alım ilanı yayımlandı.

Personel alım ilanında KPSS puan sıralamasına göre yapılacağı açıklanarak, “Sınava katılma şartlarını taşıyan ve usulüne uygun olarak başvuranların tabloda belirtilen sınava katılacak aday sayısından fazla olması halinde, KPSS puanı en yüksek olan adaydan başlamak üzere yukarıda belirtilen sayıda aday giriş sınavına alınacaktır. Eşit puan almış olmaları nedeniyle son sıradaki aday sayısının birden fazla olması halinde, bu adayların tümü sınava çağrılacaktır.” denildi

KAMU PERSONELI.NET

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.