DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20675628,26%
Kayseri
15°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
2 KARDEŞİN DURUŞMASI ERTELENDİ

2 KARDEŞİN DURUŞMASI ERTELENDİ

ABONE OL
Haziran 6, 2023 13:10
2 KARDEŞİN DURUŞMASI ERTELENDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kardeşlerin silahlı kavgasının duruşması gergin geçti

KAYSERİ (1HA) – Kayseri’de E.Ç.’nin aracına ateş ettiği iddiasıyla ağabeyi E.Ç. ve tehdit ettikleri iddiasıyla diğer ağabeyi H.Ç. ve annesi M.Ç. hakkında dava açıldı. Tarafların duruşması gergin geçti.

19 Ağustos 2022 tarihinde iddiaya göre tartışma yaşayan E.Ç. ile ağabeyi E.Ç. arasında gerginlik yaşandı. Hacılar’da ailesiyle bağ evinde olan E.Ç. şehir merkezine inerken trafikte ağabeyi E.Ç.’nin aracıyla karşılaştı. Ağabeyinin aracına ateş etmesi sonucu tekrar bağ evine giden E.Ç. ile ağabeyi ve yanındaki 2 kişiyle silahlı kavga etti. Kavgada yaralanan olmadı. E.Ç, aracına tabancayla zarar veren ağabeyi E.Ç. ile eşini tehdit eden diğer ağabeyi H.Ç. ve annesi M.Ç.’den şikayetçi oldu. Sanıklar hakkında ‘kasten öldürmeye teşebbüs’, ‘korku, kaygı, veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme’, ‘mala zarar verme’, ‘sesli, yazılı, görüntülü bir ileti ile hakaret’ ve ‘tehdit’ suçlarından dava açıldı.

Kayseri Adliyesi 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya müşteki E.Ç. ve eşi A.Ç. ile tutuksuz sanık M.Ç, tutuklu sanıklar E.Ç. ve H.Ç. ile taraf avukatları katıldı.

Müştekilerden sonra sanıklar ifade verirken yaşanan gerginlik nedeniyle mahkeme heyeti duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.