DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20791441,51%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
15 bin tona yakın asfalt

15 bin tona yakın asfalt

ABONE OL
Ekim 24, 2023 12:41
15 bin tona yakın asfalt
0

BEĞENDİM

ABONE OL

, 70 MİLYON TL’LİK YOLDA ASFALT ÇALIŞMASINI İNCELEDİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi’ni Talas bölgesine bağlayacak 70 milyon TL maliyetli 15 bin ton asfalt kullanılan 12 kilometre uzunluğundaki ana arterde başlayan asfalt çalışmalarını inceledi.

Kent merkezi ve kırsalda önemli ulaşım yatırımlarını hayata geçiren Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşım ağını genişletecek ve konforu arttıracak önemli ana arterlerdeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Organize Sanayi Bölgesi’ni 15 Temmuz Şehitler Bulvarı, Eskişehir Bağları ve Mehmet Özhaseki Bulvarı üzerinden Talas’a bağlayacak ana arterlerden biri olarak projelendirilen toplam 12 kilometre uzunluktaki 15 Temmuz Bulvarı’nın yapım çalışmaları çerçevesinde asfaltlama çalışmalarına başladı.

Bu kapsamda, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 15 Temmuz Bulvarı’nın Hacılar yolu Eskişehir Bağları arasındaki kısımda altyapısı tamamlanarak asfalt serim işlemine başlanan yolda incelemelerde bulundu.

Başkan Büyükkılıç’a incelemeleri esnasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal, KASKİ Genel Müdürü Yavuz Çağan ve Fen İşleri Daire Başkanı Yasin Harmancı eşlik etti.

İncelemesi esnasında açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, 15 Temmuz Bulvarı’nın şehrin batısı ile doğusunu bağlayacak önemli ana arterlerden olduğunu belirterek, “Organize sanayimizi rahatlatacak olan Eskişehir Bağlarımızdaki gönül insanlarının en çok kullanacağına inanıyoruz. Fabrikalarda çalışan dostlarımıza hizmet edecek olan 15 Temmuz Şehitler Bulvarı’mızdan Hisarcık yoluna, oradan da Çay Bağları üzeri ve Erenköy’den Talas’a ulaşacak olan bir hat. Aynı zamanda Mehmet Özhaseki Bulvarı’ndan Millet Bahçesi önüne 40 metre ile devam eden ve oradan da Talas Bulvarı’na bağlanacak olan üniversiteye giden bir hat” diye konuştu.

70 MİLYON TL’LİK BİR ULAŞIM YATIRIMI DAHA

Büyükkılıç, çalışma maliyetinin 70 milyon TL olduğuna dikkat çekerek, “Adeta şehrin her tarafını bir ağa dönüştüren kaliteli, epeyce maliyeti olan sırf 15 bin tona yakın asfaltıyla, 9 bin metre altyapı borularıyla su, yağmur suyu, aydınlatma, Telekom, yaya yolları, bisiklet yolu, maşallah tam standartlara uygun bir ana arterimiz. Hacılar’ımızı da rahatlatacak olan önemli bir ana arterimiz şehrimize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Hesapladığımızda 70 milyon TL civarında bir rakama ulaşıyor kamulaştırma hariç” şeklinde konuştu.

“YATIRIMDAN YATIRIMA HİZMETTEN HİZMETE KOŞUYORUZ”

Açıklamasında yatırımdan yatırıma koştuklarını vurgulayan Büyükkılıç, “Cenab-ı Allah’a şükürler olsun yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koşuyoruz. Vatandaşımıza verdiğimiz sözde duruyor, Ekim ayı itibariyle asfalt çalışmaları başlayacak demiştik, başladı. İnşallah Kasım ayının başına bu yolumuzu tamamlamış olacağız. Hayırlı olsun” dedi.

GENÇ DOSTU BÜYÜKKILIÇ’TAN ÇOCUKLARIN TALEBİNE ANINDA TALİMAT

Başkan Büyükkılıç, çocuklarla da sohbet ederek çocuklara ‘en büyük Kayserispor’ sloganı attırdı. Büyükkılıç, çocukların futbol sahası yapılması talebinde bulunması üzerine gerekli inceleme ve çalışmaların yapılması yönünde anında talimat verdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.