DOLAR 32,5574 0.27%
EURO 34,9646 0.47%
ALTIN 2.432,08-0,25
BITCOIN 2053226-0,56%
Kayseri
25°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Anadolu’nun parlayan yıldızı Kayseri

Anadolu’nun parlayan yıldızı Kayseri

ABONE OL
Mart 5, 2024 11:12
Anadolu’nun parlayan yıldızı Kayseri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat alanına özel önem veren Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla kentte 5 yıl içerisinde birbirinden renkli ve özel festival, şenlik ve konser gibi etkinlikler düzenledi. Büyükşehir, 5 yılda 2009 adet etkinlikte 6 milyon 217 bin 719 kişiye ulaştı.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, her köşesinde tarihi ve kültürel mirasların eşsiz örneklerine ev sahipliği yapan kadim kent Kayseri’de kültür sanat alanındaki hizmetlere özel önem vermeye devam ediyor.

Ulaşımdan altyapıya, eğitimden sağlığa, tarımdan turizme, spordan kültür sanata hemen her alanda yatırım ve hizmetleriyle Kayserililerin gönlünde taht kuran Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 5 yıl içerisinde çeşitli kültürel etkinlik ve faaliyetlerde vatandaşlarla kucaklaşmaya da ayrı bir önem verdi.

Kayseri’yi kültür ve sanatın merkezi haline getirme yolunda gayret gösteren Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda 5 yıl içerisinde gerçekleştirdiği festivallerle, şenlik ve konserlerle Kayserilileri bir araya getirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Anadolu’nun parlayan yıldızı Kayseri’de etkinliklerle, şehirdeki dayanışma ve kültürel birlikteliğin güçlendirilmesine önemli katkılarda bulunduklarını ifade etti.

5 yıl içerisinde festivaller, konserler, tiyatrolar, Erciyes etkinlikleri, konservatuvarlar, sergiler, Gastronomi Günleri ve yarışmalar gibi birbirinden renkli ve özel etkinlikler düzenlediklerini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Büyükşehir olarak, 5 yılda 2009 adet etkinlikte 6 milyon 217 bin 719 kişiye ulaştık” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.