DOLAR 32,2727 -0.24%
EURO 34,8270 -0.09%
ALTIN 2.387,54-0,24
BITCOIN 2059747-0,13%
Kayseri

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
1 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

1 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yukatel Kayserispor’un yeni teknik direktörü Çağdaş Atan’ın imza törenine katıldı. Başkan Büyükkılıç, Kayseri’yi marka değerleriyle daha iyi noktalara taşımak için gayret göstereceklerini belirterek, “Çağdaş hocam, bu şehir senin şehrin, hoş geldiniz” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 14:24
1 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig temsilcisi Yukatel Kayserispor’da Hikmet Karaman’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Çağdaş Atan getirildi.

Kadir Has Stadyumu’nda düzenlenen imza törenine, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Haldun Taşan, Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Erciyes Anadolu Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ve Teknik Direktör Çağdaş Atan katıldı.

Başkan Büyükkılıç, törende yaptığı konuşmada, “Berna başkanımızı tebrik ediyorum. Bugüne kadar fedakârca çalıştı, başarılı bir iş kadını da olan kendisine ‘sağ olsun, var olsun’ diyorum. Böyle fedakârlık yapan insanlara söylenecek tek şey teşekkür etmek ve ‘iyi ki var’ demektir” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.