DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22367111,04%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Yeni Kredi Paketi Açıklandı- İşte Tüm Detaylar

Yeni Kredi Paketi Açıklandı- İşte Tüm Detaylar

Ziraat Bankası tarafından yeni bir kredi paketi açıklandı. Orman köylerinde yaşamlarına devam eden ve tarımsal faaliyetlere iştigal eden kişilere yönelik olarak yeni kredi paketi duyuruldu.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:10
Yeni Kredi Paketi Açıklandı- İşte Tüm Detaylar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Bankası tarafından orman köylerinde yaşamında ve tarımsal faaliyetlerine iştigal eden veya etmek isteyenler yeni tarımsal üretim imkanlarının oluşturulmasına ve gelirlerinin artırılmasına yönelik olarak yeni kredi paketleri belli oldu.

Söz konusu yeni paket sayesinde;

Arıcılık'ın yanı sıra mantar yetiştiriciliği veya tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliği kapsamında yatırım harcamaları ve mevcut işletmelerin giderlerinin daha uygun ve daha kolay bir şekilde finans edilmesine olanak sağlancak..

PEKİ YENİ PAKETTE NELER VAR?

Ziraat Bankası tarafından açıklanan pakette ise;

“Paket kapsamında toplamda 100.000 TL’ye kadar kredi kullandırılabilecek ve özkaynak katkısı aranmayacaktır.

Yatırım kredilerine, yatırımın geri dönüş süresine uygun olarak 7 yıla kadar vade yapılabilecek, geri ödeme dönemleri ve taksit miktarları da üretim dönemine dair muhtemel gelir miktarına ve gelir elde etme dönemlerine göre belirlenecektir.

Yeni yapılacak yatırımlarda yatırımın büyüklüğüne ve işletmeye geçiş süresine bağlı olarak 2 yıla kadar anapara ödemesiz dönem verilebilecektir.

şletme kredilerinde ise gelir elde etme dönemi dikkate alınarak 14 aya kadar vade yapılabilecektir.

Ziraat Bankası tarafından paket kapsamında kullandırılan kredilere, kredi vadesi ile uyumlu faiz oranları uygulanacaktır. Ayrıca, ilgili Kararname ve Tebliğ’de belirtilen teknik kriterlerin sağlanması halinde, söz konusu krediler, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nca sağlanan faiz desteğinden (sübvansiyon) faydalanabilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” denildi.

Kamu Personeli

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.