DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2049655-1,61%
Kayseri
28°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Yakut Mahallesi üst geçit köprüsü

Yakut Mahallesi üst geçit köprüsü

ABONE OL
Mart 26, 2024 14:30
Yakut Mahallesi üst geçit köprüsü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehrin kuzeyindeki Yakut Mahallesi’ni Kocasinan Bulvarı’na bağlayarak şehrin güneyi ile birleştirecek üst geçit köprüsünün inşaatını yerinde inceledi.

Şehrin konforlu ulaşımı için gece, gündüz demeden gayret gösteren Başkan Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından kamulaştırma giderleri hariç toplam maliyeti yaklaşık 150 milyon TL’lik Yakut Mahallesi’nin Kocasinan Bulvarı üzerinden şehrin merkezi ile bütünleştirilmesi amacıyla gerçekleşen üst geçit köprüsü ve bağlantı yolu projesini yerinde inceledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, TÜGVA Kayseri İl Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar programına katılarak gençlerle iftar sofrasına oturdu. İftarın ardından teravih için Simiten Elmaağaçlı Camii’ne geçen Başkan Büyükkılıç, namaz sonrası vatandaşlarla sohbet etti.

Geride kalan 5 yıllık hizmet dönemi boyunca gençler başta olmak üzere yediden yetmişe tüm vatandaşlarla daima iç içe olan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh, Ramazan ayında da huzur ve bereket ayının güzelliklerini Kayserililerle birlikte yaşamaya devam ediyor.

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.