DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20730610,75%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
“Yahyalı Devlet Hastanesi Hayırlı Olsun”

“Yahyalı Devlet Hastanesi Hayırlı Olsun”

Yahyalı ilçesini ziyaret eden, ilçe halkı ve esnaflar ile sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yahyalı ilçesinde yapımı devam eden YAHYALI DEVLET HASTANESİ’NİN en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:59
“Yahyalı Devlet Hastanesi Hayırlı Olsun”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

75 yataklı Yahyalı Devlet Hastanesi hakkında İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli' den bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hastane inşaat sahasını gezerek çalışanlar ile sohbet ederek, havaların artık müsait olduğunu belirterek ve en kısa sürede tamamlanmasını istedi. 

Yahyalı İlçesi ziyaretinde devam eden, yatırım alanlarını gezen ve bilgiler alan Başkan Memduh Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yahyalı’lı hemşerilerimize YAHYALI DEVLET HASTANESİ hayırlı olsun. Bu yıl tamamlanarak hizmete açılacaktır. Gerekir ise Belediye olarak destek olacağız, yardımda bulunacağız. Artık sağlığınız Yahyalıda tedavi edilecektir. 75 yataklı hastanemizin inşaat alanını gezdim. Çalışmalar yoğun bir tempo ile devam ediyor

Başkan Memduh Büyükkılıç, bundan böyle hastalarımızın şehirde değil önce YAHYALI DEVLET HASTANESİNDE tedavi olacaklarınısözlerine ekledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.