DOLAR 32,4788 -0.2%
EURO 34,9823 0.37%
ALTIN 2.437,200,60
BITCOIN 20989380,78%
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
WhatsApp Kullanıcıları Üzecek Flaş Karar Açıklandı! WhatsApp’ın Yeni Özelliği

WhatsApp Kullanıcıları Üzecek Flaş Karar Açıklandı! WhatsApp’ın Yeni Özelliği

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp kullanıcılarını üzecek bir gelişme yaşandı. Son sürüm üzerinde uygulanan WhatsApp özelliklerine göre WhatsApp'da yeni bir değişikliğe gidildi.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:36
WhatsApp Kullanıcıları Üzecek Flaş Karar Açıklandı! WhatsApp’ın Yeni Özelliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

WhatsApp uzun zamandır çalışmalar gerçekleştirdiği karanlık modu WhatsApp kullanıcılarına herhangi bir açıklama yapmadan Andorid tabanından kaldırdı.

WhatsApp'ın Dünya genelinde en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olduğu bilinirken mobil kullanıcılarına hiçbir açıklama yapmadan bu özelliği kaldırması fiyasko olarak adlandırıldı.

KARANLIK MOD

 

WhatsApp belirli bir süredir mobil uygulama üzerinde karanlık mod üzerinden çalışmalar gerçekleştiriyordu ve WhatsApp kullanıcılarının merakla beklediği mod yakın zamanda yayınlanacak diye düşünülüyordu.

WhatsApp kullanıcıları bu konuda hiç beklemedikleri bir kararla karşılaştılar ve WhatsApp yetkilileri tarafından mod tamamen kaldırıldı.

HATA İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

WhatsApp yetkililerinin karanlık modu kaldırdığı henüz bilinmiyor ancak pek çok kaynak hata nedeniyle WhatsApp karanlık modunun kaldırılmış olabileceğini belirtiyor.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.