DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2057472-2,03%
Kayseri
28°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Vatandaşlarımızla birlik ve beraberliği sağlıyoruz

Vatandaşlarımızla birlik ve beraberliği sağlıyoruz

ABONE OL
Ağustos 18, 2023 09:25
Vatandaşlarımızla birlik ve beraberliği sağlıyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hacılar Belediyesi Geleneksel Birlik ve Beraberlik Etkinlikleri kapsamında konuşan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “Bu etkinliğin mimarı ilçenin kendisidir. Güzel bir mekanda böylesi bir kalabalıkla vatandaşlarımıza güzel bir dinleti yapıyoruz ve amacımız birlik ve beraberliktir” dedi.
Hacılar Cumhuriyet Meydanı’nda 17-18-19 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan Hacılar Belediyesi Geleneksel Birlik ve Beraberlik Etkinlikleri bugün başladı. Etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “Bu etkinliğin mimarı ilçenin kendisidir. Şanlıurfa’dan ve Kayseri’den bizleri destekleyen belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Hoş bir akşam oluyor, perşembe günü yani hafta içi bir gün güzel bir mekanda böylesi bir kalabalıkla vatandaşlarımıza güzel bir dinleti yapıyoruz ve amacımız birlik ve beraberliktir” dedi.
‘TÜRKİYE 69’NCUSU BURADAN ÇIKTI’
Başkan Özdoğan, AYT Türkiye 69’ncusunun da Hacılar’dan çıktığını hatırlatarak, “Meydan parkında çok iddialıyız burası bir yaşam alanıdır. Akşamları da burada dolaşırım ve özellikle çocuklar tarafından su oyunlarının beğenildiğini, düğün salonumuzda hava almak için çıkan insanların vakit geçirdiğini, kafeteryada çay kahve içtiğini görüyorum. Kütüphanemizde de gençlerimiz ders çalışıyor ve Türkiye 69’uncusunun da buradan çıktığını söyleyelim. Piknik alanlarımız var ve dolayısıyla amacımız burada bir arada olmaktır” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.