DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2049607-1,30%
Kayseri
28°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Vali Gökmen Çiçek Kayseri’ye döndü

Vali Gökmen Çiçek Kayseri’ye döndü

ABONE OL
Nisan 18, 2023 13:05
Vali Gökmen Çiçek Kayseri’ye döndü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyük depremlerin ardından önce Kahramanmaraş’a ardından Adıyaman’a koordinatör vali olarak görevlendirilen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, deprem bölgelerindeki görevini tamamlayarak kente geri döndü.

6 Şubat’ta meydana gelen yıkıcı depremin ardından Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ilk olarak Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesine Koordinatör Vali olarak görevlendirilmişti. Elbistan’daki çalışmalarının tamamlanmasının ardından İçişleri Bakanlığı tarafından Adıyaman’a Koordinatör Vali olarak görevlendirilen Çiçek, bölgede enkaz kaldırma çalışmaları, yardımların koordinesi konteyner kentlerin kurulması gibi sayısız görevi yerine getirdi. Deprem bölgesindeki çalışmaları tamamlayan Çiçek, yine İçişleri Bakanlığı’nın emriyle Kayseri’ye döndü.

Vali Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Kahramanmaraş, Elbistan, Adıyaman ve birçok dokunulan yürek… Deprem bölgesinde yapmış olduğu fedakârca çalışmalar sonrası Kayseri’mize dönerek, şehrimizdeki çalışmalarına devam eden Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e ‘hoş geldiniz’ ziyaretinde bulundum” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.