DOLAR 32,7878 1.53%
EURO 35,1602 0.53%
ALTIN 2.456,522,76
BITCOIN 21788010,58%
Kayseri
29°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Vali Çiçek, “TEKNOFEST bir gün Kayseri’ye mutlaka gelecek”

Vali Çiçek, “TEKNOFEST bir gün Kayseri’ye mutlaka gelecek”

ABONE OL
Mayıs 23, 2024 15:34
Vali Çiçek, “TEKNOFEST bir gün Kayseri’ye mutlaka gelecek”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KOCAFEST’in düzenlenmesinin TEKNOFEST yarışmalarında önemli dereceler alınmasını sağladığını söyleyenKayseri Valisi Gökmen Çiçek, “TEKNOFEST bir gün Kayseri’ye mutlaka gelecek ama en erken şekilde gelmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Çünkü KOCAFEST’e heyecan duyan bir il TEKNOFEST’inde burada olmasını hak ediyor. Bu talebimizi Sanayi Bakanımıza da ilettik. Olumlu bakıyorlar” dedi.

Kocasinan Belediyesi, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle ortaokul ve liseli öğrencilerine yönelik düzenlenen ve toplam 235 takımın, 12 farklı kategoride yarışacağı Kocasinan Teknoloji Festivali (KOCAFEST) başladı.
Kayseri Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanı’nda düzenlenen KOCAFEST Festivali programına; Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay, Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar, sivil toplum kuruluşları, il müdürleri, oda başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, meclis üyeleri, öğretmenler, öğrenci ve aileleri ile vatandaşlar katıldı.

KOCAFEST açılışı sonrası stantları gezen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Kayseri’de artık KOCAFEST diye bir gerçek var. Yıl boyunca gençler tarafından beklenen bir yarışma. Ben özellikle Kocasinan Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. KOCAFEST’in düzenlenmesi TEKNOFEST yarışmalarında önemli dereceler almamızı sağladı. Kayseri TEKNOFEST yarışmalarında her zaman şampiyonluklar, birincilikler, ikincilikler getirmiş bir il. Bunda KOCAFEST’in çok büyük bir etkisi var. Mezun olan birçok çocuğun başarı hikayesini biliyorum. TEKNOFEST’in Kayseri’de olması benimde çok arzu ettiğim bir organizasyon. TEKNOFEST sadece ulusal değil uluslararası anlamda tanınırlığı da katkı sağlayan bir organizasyon. Büyükşehir Belediye Başkanımız, şahsım olarak ben, bakanımız bu sene bunu her yerde dillendirip isteyeceğiz. TEKNOFEST bir gün Kayseri’ye mutlaka gelecek ama en erken şekilde gelmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Çünkü KOCAFEST’e heyecan duyan bir il TEKNOFEST’inde burada olmasını hak ediyor. Bu talebimizi Sanayi Bakanımıza da ilettik. Olumlu bakıyorlar. Mutlaka bir gün Kayseri’de olacak” ifadelerini kullandı.

Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay ise, “Öğrencilerimizin ufkunu açma adına bizim için çok önemli bir çalışma öğrencilerimiz geleceğe hazırlama adına” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.