DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2048756-1,00%
Kayseri
28°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
VALİ ÇİÇEK AĞIRNAS DA

VALİ ÇİÇEK AĞIRNAS DA

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de, Başkan Büyükkılıç’ın rehberliğinde Kayseri’yi tanıdıklarını ifade ederek, “Sabahın erken saatlerinden itibaren belediye başkanımızın rehberliğinde hem Kayseri’yi tanıyorum hem de Kayseri’nin muhteşem yerlerini görüyorum. Kayseri ile ilgili hikâyeler, efsaneler, tarihe mal olmuş, tüm Türkiye tarafından bilinen detayları öğreniyorum” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 13:54
VALİ ÇİÇEK AĞIRNAS DA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, eşleri Sümeyra Çiçek ve Dr. Necmiye Büyükkılıç’ın da katılımıyla Ağırnas Yeraltı Şehri ile Mimar Sinan Evi’nde incelemelerde bulundu. “Başkan Büyükkılıç’ın rehberliğinde Kayseri’yi tanıyorum” diyen Vali Çiçek, yürüyüş yaptığı Koramaz Vadisi’ni “muhteşem” diye nitelendirdi.

Vali Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları sonucu UNESCO Geçici Dünya Miras Listesi’ne giren, tarihi ve kültürel zenginliklerle dolu, eşsiz doğa harikası Koramaz Vadisi’nde düzenlenen yürüyüşe katıldı. Yürüyüş öncesi Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç eşleriyle birlikte Ağırnas Mahallesi’ndeki Mimar Sinan’ın doğduğu evi ziyaret edip, Ağırnas Yeraltı Şehri’nde incelemelerde bulundular. Başkan Büyükkılıç, gezi sırasında Ağırnas Yeraltı Şehri hakkında bilgiler vererek, Ağırnas Yeraltı Şehri’nin dünya tarihine ışık tuttuğunu ifade etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.