DOLAR 32,6047 0.39%
EURO 34,8530 0.33%
ALTIN 2.497,370,54
BITCOIN 21097075,68%
Kayseri
18°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
“Üretim ile istihdamın gelişimi için projeleri destekleyeceğiz”

“Üretim ile istihdamın gelişimi için projeleri destekleyeceğiz”

ORGANİZE Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu’nu makamında ziyaret ederek, Melikgazi belediye başkanlığına seçilmesinden dolayı tebrik ettiler.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:09
“Üretim ile istihdamın gelişimi için projeleri destekleyeceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ORGANİZE Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu’nun 2019 yılı içerisinde Belediyenin ekonomiye ve istihdama yönelik çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldılar.

 

         OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Melikgazi Belediyesince Kayseri sanayisine, esnafına, ticaretine, üretimine ve girişimcilerine yönelik özel yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı yatırımcılar, üreticiler ve sanayiciler adına teşekkür ettiğini söyledi.

 

         Organize Sanayi Yönetimi ile her zaman birlikte ve dayanışma içerisinde çalıştıklarını ve beraber projeler üreterek iş hacmi ile istihdamı artırıcı projeler gerçekleştireceklerini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu“Kayseri Organize Sanayisi İç Anadolu’nun üretim üssü ve istihdamı ile de sosyal yaşama ve ekonomiye yön vermektedir. Ortak çalışmalar ile Kayseri’de girişimcilerine yönelik yeni bir etkinlik ve yeni bir kampanya ile Kayserili sanayiciler, girişimciler, esnaflar ve ticaret erbabı için özel seminerler düzenleyeceğiz. Ayrıca Meslek Eğitim Kurslarımız da yine ortak çalışmaları değerlendireceğiz. Lojistik alanlar oluşturacağız. Organize Sanayi hammadde ve ürün çıkışına hız kazandırmak için yeni yollar açacağız. Şehrimizin Anbar bölgesine yapılacak yatırımlar ile hem ekonomiye, hem ihracata ve hem de istihdama destek olacağız. Katkı sağlayacağız” dedi.

Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Üyeleri bir süre sohbet ederek ve hatıra fotoğrafı çekildiler.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.