DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22357770,67%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Ünlü Oyuncular Müjdat Gezen ve Metin Akpınar İçin Soruşturma Başlatıldı

Ünlü Oyuncular Müjdat Gezen ve Metin Akpınar İçin Soruşturma Başlatıldı

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından oyuncu Metin Akpınar hakkında darbe ve savaş çağrısı yaptığı iddiasıyla soruşturma başlatılmıştı. Bunun ardından Müjdat Gezen hakkında da soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 21:43
Ünlü Oyuncular Müjdat Gezen ve Metin Akpınar İçin Soruşturma Başlatıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Metin Akpınar hakkında açılan soruşturmanın İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar'ın talimatıyla başlatıldığı bildirildi. 

Oyuncu Metin Akpınar'ın katıldığı bir televizyon programında iç savaş ve darbe çağrısında bulunduğu iddia edilmişti.

Halk TV'de Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası programına konuk olan sanatçı Metin Akpınar burada yaptığı konuşmada “Demokrasiye ulaşamazsak belki lideri ayağından asarlar, belki mahzenlerde zehirlenerek ölür, belki de başka liderlerin yaşadığı kötü sonları yaşayabilirler” ifadelerini kulanmıştı.

DEİK Mali Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu ülkenin Cumhurbaşkanını ipte sallandıracakmış. Bunlar sanatçı müsveddesi. Bedelini ödeyecekler. Şimdi git bunun bedelini öde” açıklamasında bulunmuştu.

MÜJDAT GEZEN HAKKINDA DA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı oyuncu Müjdat Gezen hakkında da katıldığı televizyon programındaki açıklamaları nedeniyle soruşturma başlattı. 

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.