DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2074041-1,31%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
“Ulaşımda sefer sayıları arttırılmalı”

“Ulaşımda sefer sayıları arttırılmalı”

ABONE OL
Ocak 10, 2023 09:59
“Ulaşımda sefer sayıları arttırılmalı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ (1HA – ÖZEL) – İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erhan Özhan, ulaşımda yaşanan sıkıntılardan dolayı sefer sayılarının artırılması gerektiğini söyledi. Özhan, “Özellikle yoğun olan seferlerde, insanlarımızın ciddi salgın hastalıkların yaşandığı bir dönemde sıkış tıkış o otobüslerde ulaşıma maruz kaldığı, bulaşıcı hastalıkların bu sebeple hızla yayıldığı ve rahatsız edici bir şekilde evlerine iş yerlerine ulaştıklarına şahit oluyoruz. Bu noktada belli bölgelerimize sefer sayılarını artırılması gerekiyor” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Başkan Memduh Büyükkılıç başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda toplam 62 gündem maddesi meclis üyelerince müzakere edilerek karara bağlandı. Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erhan Özhan, engelli vatandaşların Büyükşehir Belediyesi veya devlet imkanlarını fazla bilmediklerini söyledi. Özhan, “Biz meclis toplantılarında büyükşehir gündemine olduğu kadar aynı zamanda insanımızı sosyal ve kültürel anlamda ne ilgilendiriyor, şehrin hangi sorununu dile getirebiliriz, hangi konuda milletimizin sözcüsü olabiliriz onun kaygısı ile bu toplantılara katılıyoruz. MS hastalığından muzdarip olan bazı hemşerilerimizin bize ilettikleri konuları Büyükşehir Belediyesi ile paylaştık. Biz bunu paylaşmakla birlikte aynı zamanda engelli vatandaşlarımıza belediye adına da bir çağrıda bulunmak istiyorum. Bazı rahatsızlıklardan mustarip olan arkadaşlarımız, hemşerilerimiz mevcut haklarını veya bu noktadaki rahatsızlıklarına ilişkin Büyükşehir Belediyesinin veya devletim imkânlarını tam manasıyla elde etme noktasında bazı bilgi eksikliklerine sahip olabiliyorlar. Ben buradan sizin aracılığınızla mecliste edindiğimiz bilgileri kamuoyuyla, başta MS hastaları olmak üzere çeşitli fiziksel tedavilere ve fizyoterapiye ihtiyaç duyan hastalıkları yaşayan hemşerilerimize duyurmak istiyorum.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.