DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20797541,51%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
UFKA YOLCULUK BİLGİ YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

UFKA YOLCULUK BİLGİ YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmasında ödüller, düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Programda, Başkan Özdoğan yarışmacılara bir sürpriz yaparak tüm birincilere umre hediye etti.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:21
UFKA YOLCULUK BİLGİ YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen, Hacılar’da ise Zinde Gençlik ve Spor Kulübü organizasyonuyla gerçekleştirilen, evrensel bir değer olan “Güzel Ahlak” temasıyla bu yıl yedincisi yapılan, Ufka Yolculuk Yarışması’nda dereceye giren yarışmacılar ödüllerini aldı.

Hacılar Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, İlçe Müftüsü Mehmet Özbek, Zinde Gençlik ve Spor Kulübü Yöneticileri, daire ve okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

       Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından başlayan programın açılış konuşmasını yapan, Hacılar Zinde Gençlik Spor Kulübü Yöneticisi Hüseyin Tekin, “Ufka Yolculuk Yarışmaları güzel ahlaklı, temiz kalpli, iç huzura erişmiş nesiller yetişsin diye tam yedi yıldır gençlerimize ve ailelerimize yol arkadaşlığı yapmaktadır. Bu yıl ilkokul, ortaokul, lise, Arapça ve 18 yaş altı olmak üzere 4 kategoride gerçekleşen yarışmaya, Türkiye genelinden 530 bin, Hacılar’dan ise 650 yarışmacıya ulaştık.” Dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.