DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
TRANSFER TAHTASI AÇILACAK

TRANSFER TAHTASI AÇILACAK

ABONE OL
Temmuz 20, 2023 10:07
TRANSFER TAHTASI AÇILACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çamlı: “Transfer tahtası açılacak”

KAYSERİ (1HA)- Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, İstanbulspor ile oynanan hazırlık maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Transfer tahtası öyle ya da böyle açılacak. Başaramasak da başaramıyorsak da gideriz” dedi.

Kayserispor sezon öncesi, tesislerinde İstanbulspor ile yaptığı hazırlık maçını 3-2’lik skorla kazandı. Karşılaşmanın ardından Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, açıklamalarda bulundu. Çamlı, “Transfer tahtası öyle ya da böyle açılacak. Biz ulusal lisans çıkartamıyoruz. Geçen sene 3 puanımız silindi. Bunun sebebi transfere konu olan borçlar. Bu şehrin bunu açmaya ve daha fazlasını yapmaya gücü yeter. Transferi açtığımız zaman 20-30 tane transfer yapalım diye bir düşüncemiz de yok ki. Teknik ekibimizin aklı başında. Eksik olan mevkiye minimum sayıda takviye ile takımı daha ileriye taşıma arzusundalar. Ben bu işi yapamazsam burada olmam. Yapamazsam yapabilecek birini davet ederiz. Kayserisporun bu durumu 3 günün problemi değil. 20 yılda birikmiş problemler biz 15 gün – 1 aydan çözmeye çalışıyoruz. Kayserisporun 48 tane sorunlu dosyası var. Bunlar çözülecek. Transferimiz kapalı ama her an transferi açacakmış gibi görüşmelerimizi devam ettiriyoruz. Başaracağız arkadaşlar başaramasak da başaramıyorsak da gideriz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.