DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22380441,09%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Tekirdağ TEM otoyolunda Feci Trafik Kazası!

Tekirdağ TEM otoyolunda Feci Trafik Kazası!

Tekirdağı'ın Çorlu ilçesi TEM otoyolunda trafik kazası meydana geldi! Bir tır ile bir otomobilin karıştığı kazada, 5 kişi hayatını kaybetti. Otomobil, çarpışma sonrası hemen alev aldı. Otomobilin içinde bulunan 5 kişi, çevredekilerin tüm müdahalesine rağmen otomobilden çıkamayarak yanarak hayatlarını kaybettileri.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 00:09
Tekirdağ TEM otoyolunda Feci Trafik Kazası!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayramın 2. gününde meydana gelen gelen trafik kazası, görenlerin tüylerini diken diken etti. Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi yakınlarında, gişe mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yanarak can verdi. 

Sabah saatlerinde meydana gelen kazaTEM otoyolunda seyir halinde bulunan 67 AV 778 plakalı otomobile arkadan, Mehmet V. yönetimindeki 34 FL 2845 plakalı bir tırın çarpması ile oluştu. Çarpmanın hemen sonrasında alev alan otomobil, kısa sürede alev topuna döndü, Çevredekiler her ne kadar yangın tüpleri ile müdahale etmeye çalıştılarsa da, alevi söndüremediler. Araç içinde sıkışan 5 kişi, bir anda alevlerin ortasında kalarak feci şekilde can verdi. 

Hayatlarını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Çorlu'da TEM yolunda TIR'ın arkadan çarpmasıyla alev alarak yanan otomobilde ölen 5 kişinin kimlikleri belirlendi. Ölenlerin Yasemin Kaynar İbiş, Büşra İbiş, Melike Sülün, Şaban Sülün ve Şeyma Yavuz olduğu belirtildi.

TIR SÜRÜCÜSÜ: ANİDEN ÖNÜMDE DURDULAR

 

Otomobile çarpan TIR'ın sürücüsü Mehmet Varış, kaza yerinde büyük üzüntü yaşadı. Ellerini başına koyarak, ekiplerin olay yerinde yaptığı çalışmalarını izleyen sürücü Varış, “Otomobil önümde gidiyordu. TEM'de Çorlu sapağını geçince aniden durdular. Sapaktan döneceklerdi sanırım, kaçırınca sürücü fren yaptı. Ben de otomobile çarptım. Çarpmanın etkisiyle otomobil hemen alev alıp yanmaya başladı. Ben yangın söndürme tüpüyle araçtan inip koştum ancak alevler otomobili bir anda sardı” dedi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kamu Personeli

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.