DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2048756-1,00%
Kayseri
28°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Şuşa Valisi’nden Başkan Yalçın’a ziyaret

Şuşa Valisi’nden Başkan Yalçın’a ziyaret

ABONE OL
Ekim 14, 2022 09:09
Şuşa Valisi’nden Başkan Yalçın’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ (1HA) – Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Kayseri’ye gelen Şuşa Valisi Maftun Abbasov, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ı ziyaret etti. Azerbaycan Kardeşlik Parkını da gezen Vali Abbasov, hizmetlerinden dolayı Yalçın’a teşekkür etti.

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Kayseri’ye gelen Şuşa Valisi Maftun Abbasov, Vali Yardımcıları Laman Ayyubova ve İsmayil Ayyubov ile Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Elshan Ganbarov’dan oluşan heyet Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ı ziyaret etti. Makamda gerçekleşen ziyarette konuşan Şuşa Valisi Abbasov, Yenidoğan Mahallesinde inşa edilen ve içerisinde yürüyüş ve bisiklet yolu, kuş evi ve spor aletlerinin yanı sıra Hocalı Anıtının da yer aldığı Azerbaycan Kardeşlik Parkını incelediklerini ve çok beğendiklerini söyledi. Vali Maftun Abbasov, “Allah razı olsun başkanım. Biz çok beğendik. Çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Artık birbirimize daha sık gidip gelmeliyiz” dedi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da parkın beğenilmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek, “Bölgeye yaptığımız parkın tamamlanmasının ardından vatandaşlarımız da parkın isminin Azerbaycan Kardeşlik Parkı olmasından çok memnun oldu. Şuşa’nın Türkiye Cumhuriyeti açısından da Türk Devletleri Birliği açısından da önemi çok büyük. Allah hayırlı etsin. Çok memnum olduk ziyaretinizden. Biz de geliriz inşallah” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.