DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2077990-1,24%
Kayseri
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Suriyeli çocuk ile Kayserili çocuk kavga etti, ortalık karıştı…

Suriyeli çocuk ile Kayserili çocuk kavga etti, ortalık karıştı…

Kayseri’de bir ortaokulda Suriyeli çocuk ile Kayserili çocuk kavga etti. Kayserili çocuğun annesi okul yönetiminin konunun üzerinde durmadığını söyleyince Kayserili çocuğun annesinin iddiasına göre öğretmenler Kayserili çocuğa adeta kin tuttu. Okul müdürü ise bu iddiaların kumpas olduğunu söyledi. İşte detaylar…

ABONE OL
Eylül 23, 2022 21:50
Suriyeli çocuk ile Kayserili çocuk kavga etti, ortalık karıştı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

20 Aralık'ta saat:16.30 sıralarında Kocasinan ilçesi Gevhernesibe Mahallesi’nde bulunan bir ortaokulda meydana gelen olayda M.K. isimli Suriyeli bir çocuk iddiaya göre M.E.B. isimli Kayserili çocuğu darp etti. M.E.B.’nin annesi S.B. okul yönetiminin konunun üzerinde durmaması nedeniyle şikayetçi olacağını söyledi.  Bunun üzerine okul müdürü B.Ç. isimli kadın da tutanak tutarak M.E.B.’yi okuldan attıracağını belirtti.

İddiaya göre bu yaşananların ardından derste sosyal bilgiler öğretmeni M.A. hiçbir sebep yokken M.E.B.’nin boğazından tutup tahtaya fırlattı, Fen Bilimleri öğretmeni M.Ç. çocuğu okuldan atılmakla tehdit edip, ‘bu sıraya layık değilsin’ diyerek kolundan tutup sert bir şekilde arka sıraya gönderdi. Müzik öğretmeni H.E.K. de kendi dersinde Kayserili öğrenci M.E.B.’yi tehdit edip sınıftan kovdu. Okul müdürünün akrabaları olan D.K. ile E.T. isimli çocuklar da M.E.B.’yi darp ettiği iddia edildi.

Mağdur çocuk M.E.B.’nin annesi S.B. polise giderek şikayetçi oldu.

Okul müdürü B.Ç. de telefon ile bizlere ulaşarak karşı tarafın iddialarının kumpas olduğu, konunun emniyete ve Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bildirildiğini, kendilerinin de iddiaları ortaya atan çocuğun annesinden şikayetçi olduğunu ifade etti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber: Şeref Kahraman

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.