DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2054533-1,79%
Kayseri
28°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Su kayağı Şampiyonası

Su kayağı Şampiyonası

ABONE OL
Ağustos 11, 2023 22:18
Su kayağı Şampiyonası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kablolu Su Kayağı Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası Sukaypark’ta yapılıyor
KAYSERİ (1HA) – Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su Kayağı tesisi Sukaypark, Kablolu Su Kayağı Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor.
Sukaypark ilk kez Kablolu Su Kayağı Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor.
Bugün başlayan ve Pazar günü sona erecek olan yarışmalara 10 ilden 143 sporcu katıldı. Yaş kategorilerine göre mücadele eden sporcular kulvar üzerinde yaptıkları akrobatik hareketlerle puan toplayıp dereceye girmeye çalışıyoruz. Müsabakalar hakkında açıklama yapan Kayseri Spor A.Ş. Spor Kulüpleri Müdürü Murat Yıldırım Beyazıt, “Üç gün sürecek olan Kablolu Su Kayağı Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyoruz. Şampiyonaya Kayseri Spor A.Ş. Spor Kulübü olarak 23 sporcu ile katılıyoruz. Bu güne kadar yapılan şampiyonalardaki en kalabalık katılımın olduğu şampiyonaya ev sahipliği yapıyoruz. Şu ana kadar dört sporcumuz finale kaldı. Final yarışmaları Pazar günü yapılacak. Halkımızı buraya davet ediyorum” diye belirtti. Anadolu Harikalar Diyarı Tesis Sorumlusu Mustafa Yıldırım ise, “Sukaypark 20 Ağustos 2013 hizmete açıldı. Burada saatlik, günlük ve aylık abonelik şeklinde hizmet sunuyoruz. Aynı zamanda spor okulları ve kulüp antrenmanlarıyla aktif şekilde çalışmalarımız devam etmektedir. Kayseri olarak Kablolu Su Kayağı Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği heyecanını duyuyoruz. Bu tesise ve şampiyonaya emeği geçen herkese başta Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a ve Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş’a teşekkür ediyoruz. Yarışmaya katılan sporculara da başarılar diliyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.