DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22399451,07%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Serdar Aziz’den Flaş Açıklama!

Serdar Aziz’den Flaş Açıklama!

Galatasaray’da Serdar Aziz konusunda birçok gelişme yaşanırken oyuncunun menajerinden resmi açıklama geldi: Serdar Beşiktaş ya da Fenerbahçe'ye gidebilir...

ABONE OL
Eylül 23, 2022 21:50
Serdar Aziz’den Flaş Açıklama!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sivasspor maçında mide rahatsızlığı şikayetiyle forma giymeyen ve maçtan 12 saat sonra eşiyle Maldivler’de görüntülenen Serdar Aziz konusunda menajerinden açıklama geldi.

TRT Spor’a açıklamalarda bulunan Serdar Aziz’in menajeri Haluk Canatar, oyuncunun başka bir kulübe transferi için çalışmalara başladığını söyledi.

İşte Haluk Canatar’ın açıklamaları:

“ANORMAL DEĞİL”

”Serdar bir mide rahatsızlığı geçirdi. Maç günü akşama kadar geçeceğini düşündü. Akşam tekrar soruldu ve rahatsızlığının devam ettiğini söyledi. Süreç böyle yaşandı. Serdar’ın tatile çıkması anormal bir şey değildi. 

“BEŞİKTAŞ'A VE FENERBAHÇE'YE GİDEBİLİR”

Galatasaray yönetimi beni aradı. Serdar Aziz’e kulüp bulmamı söyledi. Teknik ekibin tasarrufu doğrultusunda olduğu söylendi. Biz de çalışmalarımıza başladık. Oyuncum Beşiktaş ya da Fenerbahçe'ye gidebilir”

“SOMUT BİLGİ VERİLMEDİ”

“Sosyal medyada bu ayrılık nedeniyle bir sürü sebep yazılıyor, tatile gitmiş, yok sakatlığı varmış. Galatasaray kulübü bize kararla ilgili somut bir sebep söylemedi. Serdar Aziz için Türkiye içindeki kulüpler için de yetki istedim ve ‘Görüşebilir miyim?’ dedim, olumsuz yanıt almadım.”

KamuPersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.