DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20730610,75%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
‘Şehr-i Yaman’da Ramazan’Dellal Metin ile Şenlendi

‘Şehr-i Yaman’da Ramazan’Dellal Metin ile Şenlendi

Adıyamanlı türkücü Dellal Metin, Adıyaman Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirilen ‘Şehr-i Yaman’da Ramazan Etkinlikleri’nde sahne aldı.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:47
‘Şehr-i Yaman’da Ramazan’Dellal Metin ile Şenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adıyaman Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Şehr-iYaman’da Ramazan Etkinlikleri’ kapsamında sahne alan Dellal Metin, kendisini dinlemeye gelen hemşerilerine güzel bir gece yaşattı.

‘Şehr-i Yaman’da Ramazan Etkinlikleri’nin11. gününde Demokrasi Parkı’ndaki etkinlikler Adıyaman Belediyesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü oyuncuları tarafından sahnelenen skeçle başladı. Daha sonra sahneye çıkanDellal Metin, hayranlarıyla birlikte türkülerini seslendirdi.

Alanı tıklım tıklım dolduran hayranlarına en güzel eserlerini seslendiren Dellal Metin, gece sonunda yaptığı konuşmada kendilerine, hemşerileriyle buluşma imkanı tanıyan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a teşekkür etti.

Konser sonunda sahneye davet edilen Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Av. Demirhan Seçilmiş iseDellal Metin’eve saz ekibine sergiledikleri performanslarından dolayı teşekkür ederek, hediye ve plaket takdiminde bulundu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.