DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2042796-1,38%
Kayseri
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Şehit çocukları, Kayserispor tribünlerine misafir oldu

Şehit çocukları, Kayserispor tribünlerine misafir oldu

ABONE OL
Ekim 3, 2023 16:44
Şehit çocukları, Kayserispor tribünlerine misafir oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayserispor-Başakşehir maçı öncesi şehit, gazi çocukları ve yakınlarının talebi doğrultusunda Kayseri Valiliği tarafından stadyuma misafir edildi. Çocuklara maç öncesi forma dağıtıldı. Çocuklar maça geldikleri için çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Kayseri Şubesi tarafından şehit, gazi çocukları ve yakınlarının maça gitme talebi Kayseri Valiliğine iletildi. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek tarafından çocuklar Kayserispor-Başakşehir maçına misafir edildi. Maç öncesinde çocuklara Kayserispor forması dağıtıldı. Maç öncesi konuyla ilgili konuşan Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Kayseri Şubesi Başkanı Sami Doğan, “Vakıf olarak yine bir etkinlikte şehit ve gazi çocuklarımız bir araya getirdik. Çocuklarımızın Kayserispor maçını izleme yönünde bir talebi oldu. Bunu vali beye ilettiğimizde vali bey bizi buraya misafir etti. Burada çocuklarımıza forma dağıttık. Çocuklarımız sevindi. Yine çocukların mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Çocuklarımızın talebi olduğu sürece bu tür etkinlikler yapılacak. Vali beye taleplerimiz ilettiğimizde anında karşılık veriyor. Valimiz ne gerekiyorsa elinden geleni en güzel şekilde yapıyor. Çocuklarımız şehitlerimizin bize emaneti. Çocuklarımıza sahip çıkılması gerekiyor. Bizlerde vakıf olarak köprü görevi yapıyoruz. Vatandaşımızda elinden geldiğince destek olsunlar istiyoruz” ifadelerini kullandı.

‘İLK DEFA MAÇA GELİYORUM, ÇOK HEYECANLIYIM’

Maç öncesi çok heyecanlı olduğunu söyleyen Ahmet Eren Altınok, “Çok heyecanlıyım. Bize forma verdiler mutlu oldum” şeklinde konuştu.

İkra Mina ise, “İlk defa maça geliyorum, çok heyecanlıyım” dedi.

Mehmet Alp Yıldırım’da, “İlk defa maça geliyorum. Daha önce gelmedim çok heyecanlıyım” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.