DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22399451,07%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Sarıoğlan Belediyesi’nde çalışmalar ara vermeden devam ediyor

Sarıoğlan Belediyesi’nde çalışmalar ara vermeden devam ediyor

Sarıoğlan Belediye Başkanı Yusuf Akbulut Meydan düzenleme çalışmaları kapsamında yapılan havuzun kalıp betonunun atılması çalışmalarına katıldı.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 21:42
Sarıoğlan Belediyesi’nde çalışmalar ara vermeden devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sarıoğlan Belediye Başkanı Yusuf Akbulut Meydan düzenleme çalışmaları kapsamında yapılan havuzun kalıp betonunun atılması çalışmalarına katıldı. Şelale havuzunun kalıp işinin tamalanmasının ardından havaların da iyi gitmesi ile beton atılmasına geçildi. Sarıoğlan Belediye Başkanı Yusuf Akbulut'un startı ile beton atılmasına başlanıldı. İlçenin çehresinin değiştirilmesi için uğraş verdiklerini bildiren başkan Akbulut”Yapılan işlerin ilçemizin imajını değiştirmesini, daha yaşanabilir bir yer oluşturulması çalışmalarının başlangıcı olmasını temenni ediyorum. İlçe merkezi nekadar gelişirse mahallelerimizde o kadar gelişir anlayışı ile merkezden çevreye tüm mahallelerimizin daha güzel ve bakımlı olması için çalışacağız.”dedi.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.