hraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilen Samsun milletvekili Erhan Usta MHP'den ihraç edildi.
MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, yaptığı açıklamada “Jest ile rest arasında bir harf farkı var. İttifak olmazsa olmazımız değil” diyerek Samsun'da 7 belediye istediklerini ancak AK Parti'nin 2 belediye verdiğini söylemişti. AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman da bu sözlere “MHP’nin 10 ilçede iddialı olduklarına ancak gülebilirim. Daha önce hatırladığım kadarıyla 5 ilçe yönettiler” diye yanıt vermişti.
Bu gelişmelerin ardından MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Cumhur İttifakı ruhuna aykırı faaliyetlerinden dolayı görevden alınmış Samsun Milletvekili Erhan Usta da ihraç talebiyle Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti.
GÜNDEM
15 saat önceGÜNDEM
7 gün önceGÜNDEM
10 gün önceGÜNDEM
12 gün önceGÜNDEM
13 gün önceGÜNDEM
14 gün önceUNCATEGORİZED
14 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.