DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22354110,89%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Recep İvedik 6 Yayınlanma Tarihi Ne Zaman? Recep İvedik 6 Ne Zaman Vizyona Girecek?

Recep İvedik 6 Yayınlanma Tarihi Ne Zaman? Recep İvedik 6 Ne Zaman Vizyona Girecek?

Sinemaseverler tarafından Rece İvedik 6 filminin ne zaman vizyona gireceği merak ediliyor. Başarılı komedyen Şahan Gökbakar tarafından üretilen filmin vizyon tarihi hakkında detayları paylaşıyoruz.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:20
Recep İvedik 6 Yayınlanma Tarihi Ne Zaman? Recep İvedik 6 Ne Zaman Vizyona Girecek?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek? Recep İvedik 6 yayınlanma tarihi araştırılıyor.

Başarılı komedyen Şahan Gökbakar’ın yaratıcısı olduğu Recep İvedik serisinin yeni filmi, beyazperdede yer almak için artık gün sayıyor.

Sinemaseverlerin yakından takip ettiği konulardan birisi olan dağıtımcı sorununun da çözülmesi ile birlikte Recep İvedik 6’nın da vizyon tarihi kesinleşti.

Şahan Gökbakar’ın en çok izlenen yapımlarından olan serinin yeni filmi Recep İvedik 6 ne zaman yayınlanıyor? Recep İvedik 6’nın vizyon tarihi açıklandı mı?

RECEP İVEDİK 6 NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Milyonların gönlünde taht kurmayı başaran Şahan Gökbakar'ın en çok izlenen yapımlarından Recep İvedik 6'nin ne zaman yayınlanacağı, dağıtımcı şirket Universal Pictures tarafından ilan edildi. Recep İvedik 6'nın vizyon tarihi konusunda resmi internet sitesi üzerinden ekleme gerçekleştiren Universal Pictures, 8 Şubat 2019 olarak belirtti.

ŞAHAN GÖKBAKAR YAPIMI RECEP İVEDİK 6 KONUSU…

Komedi türünün usta ismi Şahan Gökbakar, izleyicileri gülmekten kırıp geçirecek yeni serisi Recep İvedik 6’ya ilişkin en son gelişmeleri ve bu yıla damgasını vuracak sinema projesi hakkında önemli tüyoları paylaşarak Afrika savanalarında çekiminin gerçekleştirileceğini ve bir sonraki serisinin de Afrika yahut Uzakdoğu'da geçeceğini ifade etti.

Diğer taraftan seyircisinin dört gözle beklediği Recep İvedik 6 isimli sinema projesinin afişi yayınlanarak, ''Recep'in Yeni Macerası'' şeklinde bir yazı paylaşılırken, afişte beyaz perde filminin başrol koltuğunda oturan efsaneleşmiş karakter Recep İvedik'in gömleğinin bir gorilin elinde bulunması ve havada arıza yapmış olan bir uçağın irtifasını kaybetmiş olduğunu yansıtan fotoğraf yayınlandı.

KamuPersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.