DOLAR 32,3336 0.04%
EURO 34,9229 -0.49%
ALTIN 2.311,151,49
BITCOIN %
Kayseri
18°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Özhaseki: Melih Bey, Bizim Bu Stratejimizin Bir Parçası Değil

Özhaseki: Melih Bey, Bizim Bu Stratejimizin Bir Parçası Değil

Adalet ve Kalkınma Partisinin yerel seçim için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mehmet Özhaseki, genel merkez ile il başkanlığı olarak yapılan çalışmaları değerlendirdi.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:18
Özhaseki: Melih Bey, Bizim Bu Stratejimizin Bir Parçası Değil
0

BEĞENDİM

ABONE OL

'MELİH BEY, BİZİM STRATEJİMİZİN PARÇASI DEĞİL'

AK Parti'li Özhaseki, Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek ile ilgili kendisine yöneltilen bir soru üzerine şunları kaydetti:

“Bakın şunu net söylemeliyim. Melih bey, 25 yıl emek vermiş bir arkadaşımız. Yaptıklarından dolayı eline sağlık, teşekkür ederiz. Kendi döneminde güzel işler yapmıştır. Yaptıklarını ben eleştirmiyorum; ancak konuşacak bir cümle bulsam söylerim, 'Eline sağlık' derim. Onun ötesinde bir şey söyleyemem. Ancak biz AK Parti genel merkezi olarak, il başkanlığı olarak bir strateji izleyerek, seçimlere kadar bir çalışma içerisindeyiz. Melih bey, bizim bu stratejimizin bir parçası değil. Melih beye 'Lütfen şunları söyle' demiyoruz; ama yıllardır Ankara'da belediye başkanlığı yapmış birisi. Kendine has üslubu ile tarzı ile eğer doğru gördüğünü 'Doğru', eğri gördüğünü 'Eğri' diyorsa o da kendi takdiri; ona ben karışamam. Şahsen benden izin alarak televizyonlara çıkıp bir şey söylemiyor, benimle istişare ederek tabi ki yapmıyor. Ben de dışarıdan izliyorum herkes gibi. Ankara hakkındaki fikirlerini, düşüncelerini paylaşıyor. Ankara'yı da çok seviyor, o da onun takdiri.”

'KÜSECEK BİR ŞEY OLAMAZ'

AK Parti'li Mehmet Özhaseki, Melih Gökçek ile arasının açık olduğu yönündeki haberlerle ilgili de “Melih bey ile neden açık olsun? Tabi ki farklı düşünüyoruz, bazen ondan dolayı da alınganlıklar olabilir; ama küsecek veya düşmanlığa dönüşecek asla bir şey olmaz” diye konuştu.

KamuPersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.