DOLAR 32,3360 -0.01%
EURO 34,8382 0.05%
ALTIN 2.405,840,53
BITCOIN 20822611,49%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Özhaseki: Ankara’da Ak Belediyecilik Nasıl Yapılır Göstereceğiz

Özhaseki: Ankara’da Ak Belediyecilik Nasıl Yapılır Göstereceğiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "11 maddelik manifestoya sonuna kadar bağlı kalacağız. İnşallah, Ankara'da da ak belediyecilik nasıl yapılır göstereceğiz ve tüm Türkiye'ye örnek olacağız" dedi.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:19
Özhaseki: Ankara’da Ak Belediyecilik Nasıl Yapılır Göstereceğiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TÜM TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLACAĞIZ'

Özhaseki, AK Parti Ankara İl Gençlik Kollarınca, Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde düzenlenen genç belediye meclis üyesi aday adaylarına da hitap etti.

Demokratik ortamda iş yapabilmek için iktidara gelmenin gerekli olduğuna dikkati çeken Özhaseki, “Biz içinde bulunduğumuz bu ortam itibarıyla sadece particilik yapmak için bir araya gelmiş insanlardan oluşmuyoruz.

Bizim bir derdimiz, bir davamız var. Bu dert de bu milletin derdidir. Bu dava milletin ve ümmetin davasıdır.” şeklinde konuştu.

Özhaseki, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı seçim manifestosuna da değinerek, “11 maddelik manifestoya sonuna kadar bağlı kalacağız.

İnşallah Ankara'da da ak belediyecilik nasıl yapılır göstereceğiz ve tüm Türkiye'ye örnek olacağız.” dedi.

KamuPersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.