DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22399451,07%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Özeti yanlışlıkla yayınlandı!

Özeti yanlışlıkla yayınlandı!

Birçok sinemasever tarafından merakla beklenen Avengers Endgame ile ilgili heyecan verici gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Şimdi de, Avengers Endgame özeti Disney Avustralya tarafından yanlışlıkla yayınlandı.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:27
Özeti yanlışlıkla yayınlandı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avengers Endgame özeti yanlışlıkla yayınlandı!

26 Nisan‘da vizyona girecek olan Avengers Endgame ile ilgili her geçen gün yeni bir detay ortaya çıkıyor. Geçtiğimiz hafta, ABD’nin en büyük spor etkinliklerinden biri olan Super Bowl‘da 30 saniyelik TV reklamı ile karşımıza çıkan yeni Avengers filmi, şimdi de senaryo özetiyle bizleri karşılıyor.

Disney Avustralya tarafından  yanlışlık yayınlanan Avengers Endgame özeti kısa süre içerisinde kaldırılmış olsa da, söz konusu bu detay serisinin hayranlarının gözünden kaçmadı.

Disney tarafından yanlışlıkla yayınlanan özet ise şöyle: ” Avengers Infinity War‘un hemen ardından Thanos’un etkisiyle evren yerle bir olmuştur. Büyük yıkım sonrasında hayatta kalan Avengers ekibi sonuçları ne olursa olsun, Thanos’un tüm yaşattıklarını geri almalı ve evrenin darmadağın olan evrenin düzeni yeniden inşa etmesi gerekir” 

Avengers Endgame özeti

Tüm bu yaşanılan olayların sonrasında çaresizlik içerisinde bir çıkış yolu arayan Avengers ekibinin, paylaşılan özetten de anlayabileceğiniz üzere tek kurtuluş yolu Kuantum Evreni.

Bu kısımdaysa, hayatta kalan kahramanlar Kuantum Evreni sayesinde zamanda geriye giderek Thanos’tan önce gerekli taşları ele geçirecek. Böylece, Thanos’un da tüm planları da altüst olmuş olacak.

Sizce, serinin son filmde bizleri nasıl bir senaryo bekliyor? Bu konu ile ilgili düşüncelerinizi hemen aşağıda yer alan yorum kısmından belirtebilirsiniz.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.