DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2057296-0,87%
Kayseri
26°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
“ÖZDOĞAN, HACILARIMIZIN ŞEHR-İ EMİNİ OLACAK”

“ÖZDOĞAN, HACILARIMIZIN ŞEHR-İ EMİNİ OLACAK”

Hacılar Belediye Başkan Vekili ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Bilal Özdoğan’aEsnaf Odalarından da tam destek geldi. Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Övüç, Hacılar Belediye Başkan Vekili ve Cumhur İttifakı Hacılar Belediye Başkan Adayı Bilal Özdoğan’ı ziyaret ederek 31 Mart Yerel seçimlerinde destek ve başarı temennisinde bulundu.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:58
“ÖZDOĞAN, HACILARIMIZIN ŞEHR-İ EMİNİ OLACAK”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Hacılar İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen ziyarete,Ak Parti İlçe Bakanı Ahmet Övüç,Hacılar Belediye Başkan Vekili ve Cumhur İttifakı Hacılar Belediye Başkan Adayı Bilal Özdoğan, KESOB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Övüç, Bakkallar Odası Başkanı Orhan Batur, Otobüsçüler Odası Başkanı Ahmet Erkan ve Ak Parti teşkilatı katıldı.

Hacılar’ın şehr-i emini olacağından dolayı Başkan Adayı Bilal Özdoğan’a başarılar dilemek için ziyaret ettiklerini söyleyen KESOB Başkanı Övüç, burada yaptığı açıklamada, “Otobüsçüler vebakkallar odası başkanlarımız ile birlikte, değerli kardeşimiz Bilal Bey’in Hacılarımızın şehr-i emini olacağından dolayı kendilerine başarılar dilemek için böyle bir ziyaret gerçekleştirdik. 31 Mart’tayapılacak olan seçimlerin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Allah’tan her şeyin hayırlısını temenni ediyorum. İnşallah hak edenler ve hizmet için var olanarkadaşlarımız kazanacak. Muhtarlıkların köylerine, ildeki büyükşehir belediye başkanlarımızın illerine ve Türkiye’yi idare edenlere de başarılar diliyorum. İnşallah seçimden sonrada tabii ki ben esnaf lideri olarak herkes kendi kesimini düşünür. İnşallah ekonomidede güzel bir düzelme olur. Biz ve bütün esnaf ve sanatkârımızda memnun olurlar. Bu vesileyle Bilal Bey’e tekrar başarılar diliyorum. Allah hayırlısını nasip etsin diyorum.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.