DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046460-0,90%
Kayseri
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Onikişubat Belediyesi’nden 2 bin kişilik iftar sofrası

Onikişubat Belediyesi’nden 2 bin kişilik iftar sofrası

Onikişubat Belediyesi, 2 bin kişilik iftar sofrasıyla Ramazan’ın bereketini çoğaltt

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:28
Onikişubat Belediyesi’nden 2 bin kişilik iftar sofrası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Piri Reis Mahallesi’ndeki 2 bin kişilik iftar programında konuşan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Pandemi dolayısıyla kapsamlı iftar programlarında buluşamıyorduk. Allah’a şükür zor günleri geride bıraktık, tekrar birlikteyiz. Bu güzel akşamda soframızda iftarımızı ve ekmeğimizi paylaşacağız” dedi.

Her sene kurduğu iftar sofralarıyla Ramazan-ı Şerif’in bereketini çoğaltan Hanefi Mahçiçek öncülüğündeki Onikişubat Belediyesi, eski Ramazan’ları adeta canlandırıyor. Onikişubat Belediyesi, Piri Reis Mahallesi’nde 2 bin kişilik iftar yemeği verdi. Muhteşem katılımlı iftar programına Başkan Mahçiçek’in yanı sıra bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere kente gelen AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, AK Parti Onikişubat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Sinan Ak, belediye meclis üyeleri ve 2 bini aşkın vatandaş katıldı. İftar öncesinde bütün masaları tek tek ziyaret ederek iftara gelen vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mahçiçek, çocuklar ve ailelerle bol bol hatıra fotoğrafı çekildi. İftar öncesinde Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından oruçlar dualar eşliğinde açılırken, Ramazan ayının maneviyatı ve bereketi paylaşıld

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.