Kayseri İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Kocasinan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. İstihbari bilgiler doğrultusunda L.K. isimli şahsın uyuşturucu ticareti yaptığı yönünde bilgiye ulaşıldı.
Ekipler, savcılık izniyle Talas ilçesi Mevlana Mahallesi'nde belirlenen adrese baskın yaptı. Narkotik köpeğinin de katıldığı aramada, 1 kilo 21 gram bonzai uyuşturucu maddesi ile 2 hassas terazi ele geçirildi.
Gözaltına alınan L.K., jandarma komutanlığındaki işlemlerin ardından “uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan adliyeye sevk edilecek.
GÜNDEM
2 gün önceGÜNDEM
8 gün önceGÜNDEM
11 gün önceGÜNDEM
13 gün önceGÜNDEM
14 gün önceGÜNDEM
15 gün önceUNCATEGORİZED
15 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.